Δηλώνει «παρών» και ο Ψωμιάδης

by | Jan 10, 2011 | Πολιτική

BREAKING News

Psomiadis-SamarasΤου Reporter, ειδική συνεργασία με το Statesmen.gr

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, που στις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2009 δοκίμασε τις δυνάμεις του, και έλαβε το αξιοσημείωτο ποσοστό του 10%, από την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Ταυτόχρονα, επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει από την πλευρά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μια πανστρατιά στελεχών, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα κοινό και ισχυρό μέτωπο απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

«Θεωρώ ιδιαίτερα θετική την πρόθεση του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία. Αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και νοοτροπία. Η Νέα Δημοκρατία έχει στρατηγό, και εμείς είμαστε οι στρατιώτες.

Θεωρώ ότι είναι ώρα να καλέσει πανστρατιά της Κεντροδεξιάς, σάλπισμα ενότητας και νίκης. Θέσεις ευθύνης υπάρχουν για όλους όσους θέλουν να προσφέρουν, να δώσουν και όχι να πάρουν.

Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι κοινωνική, ηθική, πνευματική, εθνική. Και ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί και πρέπει να μπει μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Περιφερειαρχής Κεντρικής Μακεδονίας δηλώνει παρών για τη Νέα Δημοκρατία σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, συμβάλλοντας από την πλευρά του στην ενίσχυση της πολιτικής παρουσίας και των θέσεων της Ρηγίλλης.

Breaking News