Insite: Ηλεκτρονική εφημερίδα Lifestyle,υγείας και διασκέδασης

by | May 9, 2011 | Υγεία

BREAKING News

 

Μήνας Ενημέρωσης – 10 απλές συμβουλές για την υγεία των ποδιών
Γνωρίζατε ότι κατά μέσο όρο ένας άνθρωπος κάνει 8,000 με 10,000 βήματα την ημέρα και, κατά τη συνολική διάρκεια της ζωής του, τέσσερις φορές το γύρο της γης; Κι όμως η υγεία των ποδιών μας, αυτού του τόσο σημαντικού μέρους του ανθρωπίνου σώματος, συχνά παραβλέπεται. Η τακτική εξέταση και η σωστή φροντίδα των ποδιών είναι απαραίτητη ώστε να κρατηθούν σε διαρκή κίνηση όπως ένα καλοδιατηρημένο αυτοκίνητο! Γι’ αυτό και ο Σύνδεσμος Ποδιάτρων Κύπρου μας δίνει 10 απλές συμβουλές για υγιή πόδια, κηρύσσοντας τον Μάιο ως μήνα ενημέρωσης για την υγεία των ποδιών. Διαβάστε τις συμβουλές εδώ.

 

 

Πώς Να – Ανακουφιστείτε από τον πόνο στα ούλη
Λένε πως ο πόνος είναι ο τρόπος που διαλέγει το σώμα για να μας ειδοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά! Όσον αφορά στα ούλη, συνήθως ο πόνος έρχεται πολύ αργά, γι’ αυτό και η συμβουλή οδοντιάτρου είναι απαραίτητη. Γιατί όμως πονάνε τα ούλη; Η αιτία μπορεί να είναι κάποια σοβαρή μόλυνση από βακτήρια ή κάποια βλάβη στο δέρμα των ούλων. Για το λόγο αυτό, δεν πρέπει να αναβάλετε το ραντεβού σας στον οδοντίατρο εφόσον αισθάνεστε τέτοιες ενοχλήσεις. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν τρόποι για να ανακουφιστείτε προσωρινά από τον ενοχλητικό πόνο. Διαβάστε τους εδώ. 

Υγεία Εγκεφάλου – 4 τροφές για καλή μνήμη και «καθαρή» σκέψη

Μπορεί το σωστό φαγητό να κάνει εμάς και τα παιδιά μας πιο έξυπνα, να βελτιώσει τη μνήμη μας και να μας χαρίσει πιο «καθαρή» σκέψη; Ασφαλώς! Παρόλο που καμιά τροφή δεν πρόκειται να κάνει άμεσα εμάς ή το παιδί μας «διάνοιες», προσθέτοντας συστηματικά ορισμένα τρόφιμα στο διαιτολόγιό μας, ο οργανισμός μας θα λειτουργεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Δείτε εδώ τις 4 τροφές που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

 

 

Πώς Να – Τρώτε περισσότερο και να ζυγίζετε λιγότερο!
Ένας από τους κυριότερους λόγους που διακόπτει κανείς μία δίαιτα είναι η συνεχής αίσθηση πείνας. Στην πραγματικότητα, όταν ακολουθούμε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής δεν πρέπει να πεινάμε! Μικροσκοπικές μερίδες και συνεχείς περιορισμοί έχουν ως αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πείνα και νεύρα, παρατώντας τη δίαιτά μας μια και καλή. Αν από την άλλη παίρναμε περισσότερη ποσότητα φαγητού για λιγότερες θερμίδες, τότε θα αισθανόμασταν κορεσμό και ικανοποίηση, που είναι απαραίτητες συνθήκες για την επιτυχία μιας δίαιτας. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να τρώμε περισσότερο αλλά να ζυγίζουμε λιγότερο; 

Υδατάνθρακες – Εχθρός ή φίλος της διατροφής; 

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες συζητήσεις για τη διατροφή τα τελευταία χρόνια είναι η κατανάλωση υδατανθράκων. Μερικοί ειδικοί στο χώρο της διατροφής και ιατρικής υποστηρίζουν την πολύ χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων και μερικοί υποστηρίζουν τη μέτρια κατανάλωση ημερησίως. Μεγάλη σύγχυση επικρατεί ανάμεσα στους καταναλωτές και αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να βάλει φως στην όλη υπόθεση απαντώντας τα επόμενα ερωτήματα. Ποιοι είναι οι υδατάνθρακες και τι προσφέρουν; Τι αντιστοιχεί με χαμηλή ή μέτρια κατανάλωση υδατανθράκων; Υπάρχουν καλοί και κακοί υδατάνθρακες; Τι είναι ο γλυκαιμικός δείκτης υδατανθράκων; Πόσους υδατάνθρακες πρέπει να καταναλώνουμε για την αντιμετώπιση ή πρόληψη παχυσαρκίας και τη διατήρηση της υγείας;Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο της Ξένιας Αβερκίου, MS, RD, Κλινικής Διαιτολόγου.

Προτάσεις InSite:

 

 

Αντιγήρανση & διατροφή – Μπορούμε να προλάβουμε τη γήρανση του δέρματος;
Από τις κυριότερες αλλαγές που συμβαίνουν με το πέρασμα του χρόνου αφορούν στη σύσταση, την ποιότητα, την υφή και την εμφάνιση του δέρματός μας. Τα τελευταία χρόνια η επιστήμη της κοσμετολογίας σε συνδυασμό με τη διατροφή αγωνίζεται για να «προλάβει» ή και να σταματήσει τα αποτελέσματα του χρόνου. Έχει αποδειχθεί, ότι η έλλειψη συγκεκριμένων διατροφικών συστατικών οδηγεί στην ανάπτυξη δερματικών βλαβών, και από την άλλη, ότι η συμπληρωματική χορήγηση βιταμινών, λιπαρών οξέων ή μετάλλων, οδηγεί στην βελτίωση των δερματικών αυτών καταστάσεων. Διαβάστε περισσότερα.

 

 

Συνταγή Εβδομάδας – Σορμπέ μάγκο και lime με λίγες θερμίδες!
Γνωρίζετε ότι μπορείτε να απολαύσετε τις τροφές που λαχταράτε χωρίς να επιβαρυνθείτε με επιπρόσθετες θερμίδες; Με γλυκαντικό Canderel® μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερό σορμπέ μάγκο και lime χωρίς τύψεις! Διαβάστε τη συνταγή εδώ.

 

 

Best Dressed – Οι 6 πιο καλοντυμένες του πριγκιπικού γάμου
Δεν αποτέλεσε μόνο το κοσμικό γεγονός του μήνα, αλλά και χώρο επίδειξης υψηλής ραπτικής. Ο λόγος για τον παραμυθένιο γάμο του πρίγκιπα William με την πανέμορφη Kate. Μπορεί να μην έχουμε όλοι τα χρήματα για τέτοια πολυτελή ενδύματα, ένα «κρυφοκοίταγμα», όμως, στη γκαρνταρόμπα των επωνύμων που παρευρέθηκαν στην τελετή δεν βλάπτει! Από τις καλοντυμένες, πρώτη και καλύτερη η ίδια η νύφη, Kate Middleton, μ’ ένα εκθαμβωτικό νυφικό Alexander McQueen, σχεδιασμένο από τη Sarah Burton. Δείτε εδώ τις 6 πιο καλοντυμένες του πριγκιπικού γάμου.

 

 


Κατάλληλο Ντύσιμο – Η μόδα για τις γυναίκες των 40 και άνω 

Συχνά ακούμε τις φράσεις «δεν είναι ντυμένη για την ηλικία της» ή «αυτό που φοράει δεν ταιριάζει στα χρόνια της». Υπάρχει, όμως, ντύσιμο για κάθε ηλικία; Αν είστε 40 και άνω, πρέπει πρώτα να καταλάβετε ότι μπορείτε να είστε εξίσου σέξι και λαμπερές όσο νεότερές σας γυναίκες. Αυτό το υπογράφουν οι ειδικοί σε θέματα μόδας και στιλ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέγετε το ντύσιμο και τις συνήθειες ομορφιάς σας με κριτικό μάτι και να επιλέγετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη τις τυχόν αλλαγές στο σώμα σας. Πώς «πρέπει», λοιπόν, να ντύνεται μια γυναίκα των 40 και άνω;

 

 

Πώς να – Φορέσω το κολάν;
Το έχουμε δει σε κλασικό μαύρο, το έχουμε δει με τυπωμένα σχέδια και τελευταίως το είδαμε σε σχέδιο τζιν. Το κολάν καλώς ή κακώς δεν κολακεύει όλα τα σώματα. Πολλές γυναίκες που δεν έχουν τα τέλεια πόδια τείνουν να το αποφεύγουν. Κι όμως, ακόμη κι δεν έχετε τις τέλειες αναλογίες, μπορείτε να φορέσετε το κολάν ακολουθώντας τις πιο κάτω συμβουλές. Διαβάστε τις εδώ.

 

 

Viva Glam – Με κάθε αγορά προσφέρεις βοήθεια στους πάσχοντες από Aids
Η Lady GaGa εκτός από φαινόμενο στο χώρο της σόουμπιζ αποτελεί και μια γυναίκα που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά. Σε συνεργασία με τα καλλυντικά M.A.C. η τραγουδίστρια εμπνεύστηκε μια απόχρωση κραγιόν και «lipglass» περιορισμένης έκδοσης, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα πάνε στο M.A.C Aids Fund. Δείτε εδώ την απόχρωση του κραγιόν και του lipglass Viva Glam» από τη Lady Gaga για τα M.A.C. 

Συγχαρητήρια στον κομμωτή! – Τα χειρότερα χτενίσματα των διασήμων

Μπορεί μια αλλαγή στην κόμμωσή σας να μην ακούγεται σαν κάτι πολύ σπουδαίο, ένα λάθος κούρεμα όμως μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε σαν δραπέτης από ψυχιατρικό άσυλο. Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύουν οι παρακάτω αστέρες του Χόλιγουντ που σόκαραν με τις κομμώσεις τους στο παρελθόν. Δείτε τα παραδείγματα προς αποφυγήν.

 

 

Άρωμα της εβδομάδας – Burberry Summer για τον άνδρα και τη γυναίκα
Για τη γυναίκα ένα υπέροχο fruity-floral άρωμα. Για τον άνδρα μια αρμονία από εσπεριδοειδή και ξυλώδεις νότες. Τα αρώματα περιορισμένης διάρκειας Burberry Summer για τον άνδρα και τη γυναίκα έχουν δημιουργηθεί για να συλλάβουν την ηρεμία και την όμορφη διάθεση ενός Αγγλικού καλοκαιρινού πρωινού. Δείτε το Burberry Summer και διαβάστε για την ιδιαίτερη μυρωδιά του.

 

 

InSite Πρόταση – Η σημασία της προστασίας από τον ήλιο 
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εφαρμογή αντηλιακής κρέμας προσώπου καθημερινά είναι ίσως η πιο σημαντική κίνηση που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να προστατεύσει τη φρεσκάδα και τη νεότητά της. Η αντηλιακή προστασία διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και «δροσερή» για περισσότερα χρόνια, αντίθετα με την επιδερμίδα όσων γυναικών αφήνουν απερίσκεπτα το δέρμα τους εκτεθειμένο στον ήλιο. Για μέγιστη προστασία επιλέξτε ένα αντηλιακό στικ υψηλής προστασίας και μεγάλης διάρκειας, όπως το Eight Hour® Cream Sun Defense της Elizabeth Arden.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 

Φλερτ για γέλια – 15 ατάκες για… «καμάκι»
Θέλετε να ρίξετε μια γυναίκα και δεν ξέρετε πώς; Ψάχνετε μια αποστομωτική ατάκα για να την κερδίσετε; Έχετε βάλει στόχο να τη ρίξετε στο κρεβάτι; Διαβάστε τις 15 πιο κάτω ατάκες για «καμάκι» και είναι σίγουρο ότι… θα αποτύχετε! 

Οδηγός «Κρεβατιού» – 3 είδη σεξ που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν!

Το σεξ λένε είναι διαφορετικό ανάλογα με τις συνθήκες και την περίπτωση. Άλλοτε μας ενθουσιάζει, άλλοτε μας κάνει να πλήττουμε, άλλοτε είναι νερόβραστο κι άλλοτε είναι καυτό. Στις 3 πιο κάτω περιπτώσεις το σεξ είναι εγγυημένα επιτυχημένο και… αξιομνημόνευτο. Σας έχει συμβεί ποτέ; Διαβάστε τα 3 είδη σεξ που όλοι πρέπει να δοκιμάσετε!

 

 

Περί Σεξ – 10 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι
Μπορεί οι άντρες να κατηγορούνται ή να σχολιάζονται συχνότατα από τις γυναίκες για το «μέγεθος» και τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι, πολλές φορές όμως είναι οι ίδιες που ευθύνονται για μια «σεξουαλική αποτυχία». Ε ναι λοιπόν, και οι γυναίκες κάνουν λάθη. Και μάλιστα 10. Σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά πιο κάτω.

 

 

Ακονίστε το μυαλό – Μπορείτε να λύσετε τους γρίφους;
Ένα γατάκι έπεσε σ’ ένα πηγάδι βάθους 10 μέτρων. Κάθε μέρα ανέβαινε 3 μέτρα, αλλά το βράδυ γλιστρούσε πίσω 2 μέτρα. Σε πόσες μέρες βγήκε το γατάκι από το πηγάδι; Καθώς οι γρίφοι είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εξασκήσετε το μυαλό σας, προσπαθήστε να λύσετε τον πιο πάνω γρίφο, αλλά και τους υπόλοιπους που ακολουθούν με τη βοήθεια των παιδιών σας. Καλή διασκέδαση!

 

 

Το παιδί μου – Δεν μιλάει ακόμη… είναι φυσιολογικό; 
«Μπαμπά, μαμά, νώμη» αντί για συγγνώμη… Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη γέννησή του και ο λεκτικός του πλούτος περιορίζεται σε λίγες μόνο λέξεις που μόλις καταφέρνει να προφέρει. Μήπως κάτι δεν πάει καλά; Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

 

 

Ασύλληπτα Ανθεκτικό – Ρολόι F1 King Power Ceramic
Το κεραμικό είναι ένα υπέροχο υλικό – 100% υποαλλεργικό, 100% ανθεκτικό στη σκουριά, ενώ πολύ δύσκολα μπορείς να του δώσεις το σχήμα που επιθυμείς. Γι’ αυτό και φαίνεται σαν θαύμα που η Hublot κατάφερε να δημιουργήσει ένα τόσο στιλάτο κεραμικό ρολόι. Ακόμα και το λουράκι είναι κατασκευασμένο από Nomex (το ίδιο υλικό με τα ρούχα των οδηγών αγώνων ταχύτητας), γεγονός που του προσδίδει υψηλή αντοχή στη φωτιά. Με λίγα λόγια, το F1 King Power Ceramic είναι το ρολόι που κάθε πυρομανής θα ήθελε στο χέρι του. Την τέλεια εικόνα συμπληρώνουν το πλαίσιο από ανθρακονήματα και οι κόκκινες λεπτομέρειες. Μέχρι στιγμής η τιμή του παραμένει άγνωστη, όμως θα κατασκευαστούν μόνο 500 κομμάτια, συνεπώς είναι βέβαιο πως μιλάμε για αρκετές χιλιάδες ευρώ.Δες φωτογραφία του F1 King Power Ceramic εδώ.

 

 


Porsche Carrera – Η GT3 RS 4.0 είναι η ισχυρότερη ατμοσφαιρική 911

Μερικά αυτοκίνητα φτιάχνονται για ελάχιστους τυχερούς και για εμάς απομένει απλά να τα κοιτάμε και να τα ονειρευόμαστε. Ένα από αυτά είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα της 911, σύμφωνα με την ίδια την Porsche ό,τι κοντινότερο σε αγωνιστικό μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο. Η 911 GT3 RS 4.0 είναι παντοδύναμη με 4λιτρο ατμοσφαιρικό 500 ίππων και ειδικά εξελιγμένο και ελαφρωμένο αμάξωμα. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά ονειρικό και μόνο για λίγους, αφού θα παραχθούν μόλις 600 κομμάτια. Δείτε τις φωτογραφίες και το σχετικό video!

Elizabetta Canalis – Ακόμα μία καυτή φωτογράφιση 

Έγινε διάσημη λόγω των καυτών της εμφανίσεων στα ΜΜΕ της Ιταλίας. Όσοι δεν την είχαν ακουστά, σίγουρα τη γνώρισαν ως το κορίτσι του ενός, του μοναδικού… George Clooney(φωτο)!! Αυτή τη φορά, η Elizabetta δεν τα πέταξε για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης σε αντρικό περιοδικό, αλλά για την καμπάνια της «PETA» σχετικά με την προστασία των ζώων. Η Ιταλίδα καλλονή πόζαρε εντελώς γυμνή, με σκοπό να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με το εμπόριο γούνας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας αφύπνισε!! Δείτε την Elizabetta να ποζάρει γυμνή!

 

Ποιο Είναι…; – …το μεγαλύτερο πούρο στον κόσμο; Δείτε το εδώ!

Πριγκιπικός Γάμος – Οι απόρρητες εικόνες από το γάμο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton διέρρευσαν! Δείτε τις εδώ.

Γυμνισμός & Γραφείο – Ποια είναι τα (βάσει εμπεριστατωμένης έρευνας) οφέλη του να καθιερωθεί ο γυμνισμός στο γραφείο; Διαβάστε εδώ.

24η Μέρα – Θρίλερ από την Alpha Square – Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση

Breaking News