Συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες

by | Dec 14, 2012 | Πολιτική

BREAKING News

 

Συνεχίζεται η ένταση στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο να «επιτίθεται» στον Κώστα Μαρκόπουλο και τον Γιάννη Κουράκο από τηλεοπτικό κανάλι, τον Κώστα Μαρκόπουλο να απαντά από ραδιοφώνου και τον Χρήστο Ζώη να τοποθετείται από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συντονιστικού Γραφείου Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μπάμπης Αποσκίτης.

Εκατέρωθεν βολές

Νέες βολές κατά του Κώστα Μαρκόπουλου και του Γιάννη Κουράκου οι οποίοι παραιτήθηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας αυτή τη φορά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Ήταν προσχεδιασμένο για να δημιουργηθεί μία ομάδα βουλευτών-καβάτζα ώστε να περνούν τα νομοσχέδια στη Βουλή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν τα ψηφίζει η ΔΗΜΑΡ».

Αναφερόμενος σε όσα υποστήριξε ο Γιάννης Κουράκος περί ανάμειξης του Γιώργου Βουλγαράκη στη χρηματοδότηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς νωρίτερα ο κ. Κουράκος του μιλούσε για άλλα θέματα και εντέλει έκανε αυτή τη δήλωση.

«Κατάλαβα ότι εδώ πρόκειται για μαφιόζους οι οποίοι έχουν στήσει μια ιστορία αποστασίας απέναντι στους Ανεξάρτητους Ελληνες», είπε ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα δώσουν ανένδοτο αγώνα μέχρι την απελευθέρωση της χώρας η οποία -όπως είπε- βρίσκεται υπό κατοχή, με οποιοδήποτε κόστος.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μαρκόπουλος εκτόξευσε πυρά κατά του Πάνου Καμμένου, δηλώνοντας πως είναι «φως φανάρι» ότι οι κ.κ. Καμμένος και Βουλγαράκης βρίσκονται σε επικοινωνία. Μίλησε μάλιστα για μυστική ατζέντα, γι' αυτό, όπως είπε, ο Γιώργος Βουλγαράκης πήρε τηλέφωνο τον Γιάννη Κουράκο.

«Εδώ υπάρχει μια συνεργασία Πάνου Καμένου και Γιώργου Βουλγαράκη, νέα μυστική ατζέντα, πάρα πολύ ύποπτη και πολύ υποτιμητική για όλους μας… Εδώ πρόκειται περί καταιγίδας αποκαλύψεων», δήλωσε στη ΝΕΤ FM.

Σκληρή γλώσσα από τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Χρήστο Ζώη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης απαντώντας σε όσα είχε πει ο Πάνος Καμμένος ότι δεν περίμενε την αποχώρησή του από το κόμμα, καθώς, όπως ανέφερ,ε τους συνέδεε φιλία και συνεργασία ετών: «Δεν του επιτρέπω να ξαναμιλήσει για φιλία. Δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη. Ας μιλήσει μόνο πολιτικά πια. Αν μπορεί».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Μπάμπης Αποσκίτης, πρόεδρος του Συντονιστικού Γραφελίου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να προσπαθεί για κάτι αόριστο και απροσδιόριστο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, πάντως, δηλώνουν πως η παραίτηση ήρθε, αφού εκείνοι ανακοίνωσαν πως αρχίζουν οι διαδικασίες για εκλογή νέου προεδρείου στη Νεολαία στο συνέδριο του Απριλίου.

Breaking News