O Γ. Πάριος επισκέπτεται το Πατριαρχείο & δίνει συναυλία στην Πόλη

by | Feb 24, 2013 | Ειδήσεις

BREAKING News

 

Το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης επισκέφτηκε ο Γιάννης Πάριος όπου συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ενώ γνώρισε την αποθέωση στη μεγάλη συναυλία που έδωσε το Σάββατο στην Πόλη. Ο σπουδαίος τραγουδιστής βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να ερμηνεύσει στη σκηνή του Lütfi Kırdar κομμάτια από την σημαντική του καλλιτεχνική διαδρομή, σε μια συναυλία που ήταν sold out μιας και είχαν πουληθεί και τα 2000 εισιτήρια.
Κατά την παραμονή του στην πόλη ο Γιάννης Πάριος θέλησε να κάνει και μια προσκυνηματική επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο καθώς και στο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
 
Το ταξίδι του Γιάννη Πάριου στην Κωνσταντινούπολη οργάνωσε το GS Travel και μαζί του στην αποστολή ήταν ο διευθυντής marketing του GS Travel Ιωάννης Χορόζογλου.
 
Η επίσκεψη στο Πατριαρχείο και η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη
 
Ο γνωστός τραγουδιστής επισκέφτηκε το Πατριαρχείο όπου και έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Γιάννης Πάριος μίλησε με θαυμασμό για την προσωπικότητα του Πατριάρχη και την ωραία όπως του είπε, χρήση της ελληνικής γλώσσας, ενώ του εκμυστηρεύτηκε ότι από μικρός βρίσκεται πολύ κοντά στην Εκκλησία.

 
Ο Γιάννης Πάριος συνοδευόταν από την αδελφή του, τον γαμπρό του και συνεργάτες του, με τους οποίους νωρίτερα είχαν επισκεφτεί και προσκυνήσει τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και ενημερώθηκε για το ιστορικό του Πατριαρχείου από τον Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελο.

Breaking News