Η άλωση της πόλης & ο χορός του Ζαλόγγου

by | Jun 1, 2013 | Απόψεις

BREAKING News

  
Γράφει ο Δημήτρης Μπουντουτσίδης
 
Εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να ανασυντάξω τις σκέψεις μου για κάποιο κείμενο που να αναφέρει, έστω και κάτι διαφορετικό αλλά και διαχρονικό συνάμα, το πήγαινα από εδώ το πήγαινα από εκεί ώσπου ξαφνικά μία μέρα μετά την άλωση της πόλης η κ.  Ρεπούση και ο κ. Τατσόπουλος  έδωσαν το παρών και πάλι, η μεν να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (Χορός του Ζαλόγγου, Συνωστισμός, Μικρασιατική Καταστροφή, κ.λ.π, κ.λ.π. 

Ξέρετε σε ποια αναφέρομαι στη Καθηγήτρια  της Ιστορίας  στην Παιδαγωγική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εκεί που η συντριπτική πλειοψηφία των συνωστισμένων της Μ. Ασίας πήγε)  ο δε  κ. Τατσόπουλος να ζητά από όλους μας να την επιβραβεύσουμε για το θάρρος της γνώμης της που καταφέρνει να ξεστομίζει Ιστορικά ανιστόρικα  μία ημέρα μετά την Άλωση της Πόλης και την ίδια μέρα ο κ. Ερντογαν να γιορτάζει την Άλωση της Πόλης που οι Οθωμανοί, μαζί με τους Βασιβουζούκους τους,
 
Τους Τσαούσηδες τους και τους Γενίτσαρους τους καταστρέφανε κάθε ζωντανό και άψυχο Ιστορικό ντοκουμέντο βγάζοντας το μίσος για να εδραιώσουν την αυτοκρατορία τους για πολλούς αιώνες διώχνοντας έναν λαό που για αιώνες ήταν εκεί και βέβαια αυτή ήταν και η αρχή για να εξαπλωθεί η Οθωμανική αυτοκρατορία σε όλα τα Βαλκάνια και σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Για αυτά ο κ. Τατσόπουλος και η κ. Ρεπούση ΜΟΥΓΚΑ, γιατί να βγάλουν ΜΟΥΓΚΑ τα παιδιά,  αφού αυτούς τους ανθρώπου τους επιβραβεύουμε και με την ψήφο μας τους κάνουμε αφέντες για να μας διαφεντεύουν πληρώνοντας τους,  με τους πενιχρούς μισθούς και  συντάξεις μας .
 
Είπε η κ. Ρεπούση σε ερώτηση Δημοσιογράφου στο MEGA  «τελικώς κ. Ρεπούση υπήρχε ο χορός του Ζαλόγγου ΝΑΙ ή ΟΧΙ?» και η απάντηση της Βουλευτίνας –ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ- ήταν «με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα? η Ελλάδα έχει πολύ πιο σοβαρότερα προβλήματα να λύσει». Σωστά απαντήσατε κατά την άποψη μου κ. Ρεπούση, με την μόνη διαφορά, όταν σας χρηματοδοτούσαμε με τον μισθό μας ως καθηγήτρια του ανωτέρου Πανεπιστημίου, δεν είχατε την ίδια απάντηση επί εποχής Ψευτοεκσυγχρονισμού για τα μεγάλα προβλήματα που μάστιζαν την χώρα όπως για παράδειγμα ή μη θωράκιση της χώρας, τα Ίμια, το χρηματιστήριο, τα ομόλογα, οι υπέρογκες Δαπάνες για τους  Ολυμπιακούς αγώνες, οι δρόμοι που δίνονταν με αναθέσεις, η εισβολή λαθρομεταναστών από τα σύνορα, κ.λ.π, κ.λ.π.
 
Γιατί κ. Ρεπούση δεν αντιδρούσατε με το ίδιο σθένος? εμείς που ήμασταν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο εκείνη τη εποχή και μιλούσαμε χωρίς να είμαστε αξιωματούχοι και χωρίς να έχουμε θέσεις όπως τη δική σας που να επηρεάζει, εσείς γιατί δεν τα λέγατε?.
 
Φταίω, που με κάνετε καχύποπτο, όπως και την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, ότι εκείνη την εποχή όπως και τώρα, παίζεται παιχνίδι που εμείς δεν το γνωρίζουμε?.
 
Φταίω που πιστεύω όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων,  ότι σιωπούσατε σκόπιμα και προστατεύατε με τον τρόπο σας, εσείς και οι όμοιοι σας  την παράνομη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων  μεταναστών?.
Για πηγαίνετε στη Γερμανία ξέμπαρκη (χωρίς χαρτιά εννοώ να δούμε πόσο θα παραμείνετε), αλλά  ξέχασα για όλους εσάς,  όσοι από μας αρχίζουμε να θυμώνουμε είναι και είμαστε φασίστες.  Μπράβο σας, ένα έχω να σας πω – ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ-.  
 
Όπως –ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ- των τηλεοπτικών σταθμών με τον –ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ- και τα συναφή ΕΡΓΑ τους. Σε λίγο θα χαίρεστε για την παιδεία που παράγουν τα εν λόγω κανάλια, αντικαθιστώντας σας όλους εσάς. Όμως Αυτοί ξέρουν καλύτερα τη δουλειά τους  και σε λίγο θα χαίρεστε με τα νέα τους δημιουργήματα. Με την μόνη διαφορά –εσείς δεν θα χρειάζεστε πλέον- ως δάσκαλοι. Για σκεφτείτε το για λίγο.  Εκτός αν συμβιβάζεστε με αυτή την ιδέα.
 
Φταίω που με κάνετε να αρχίζω να πιστεύω  όπως και πολλοί συμπατριώτες μας, ότι με το πρόσχημα του αντιρατσιστή και αντιρατσιστικού νόμου, σχεδιάζεται την παραμονή όλων και την εξόντωση των νέων μας που γίνονται μετανάστες, ενώ εάν είχατε το ίδιο  ενδιαφερθεί τα προηγούμενα χρόνια για την θωράκιση της χώρας, θα ήταν στη Πατρίδα τους αυτοί οι νέοι?.  Τι μπορεί να συμβαίνει με όλους εσάς.
 
Αδέλφια Έλληνες,
Μόλις έλαβα στο e-mail μου το παρακάτω επισυναπτόμενο site (από ένα καλό φίλο) και είπα ας ασχοληθώ πριν τελειώσω το εν λόγω κείμενο μου. Δεν θα σας κουράσω με τα τετριμμένα που είναι γνωστά σε όλους μας. Προτιμώ να μιλήσει η εν λόγω ταινία με τίτλο «ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» παρά η ταπεινότητα μου.
 
Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και θα δείτε πως οι ξένες Πανεπιστημιακές Κοινότητες –όλων των παιδευμένων λαών- προοδεύουν και στηρίζουν την πρόοδο τους στη παιδεία και ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές των ξένων πανεπιστημίων και μνημονεύουν το πόσο αξίζουν οι:
 
Πλάτων, Ιπποκράτης, Σωκράτης, Αναξαγόρας, Ευριπίδης, Όμηρος, Ηρόδοτος, Εύδοξος ο Κνίδος, Πυθαγόρας, Σοφοκλής, κ.λ.π, κ.λ.π.
 
Και για μία ακόμη φορά σκέφτηκα. Ρε τι μας λέγανε στις οργανώσεις για Μαρξ, Ενγκελς, Λένιν, Δεξιοαριστερόστροφους, Πασοκονεοδημοκράτες, Συνασπιζοσυριζέους  κ.λ.π, κ.λ.π και  όχι βέβαια ότι και για αυτούς δεν χρειάζονταν να τους αναλύουμε. Χρειαζόντουσαν και οι δικές τους αναλύσεις, όμως ΜΟΥΓΚΑ  για τα επιτεύγματα των προγόνων μας.  Όχι βέβαια ότι δεν τα ξέραμε –αλλά στην τύφλα μας του προοδευτικού, ξεχνάγαμε την Ιστορία μας.
 
Τελικώς μετά και από τα παραπάνω.
 
Φταίω που παραμένω μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων καχύποπτος για όσα χρόνια μας τάιζαν το παραμύθι του Αριστεροδεξιοστροφου και Φασιστοπροοδευτικού?. Για να το αναλύσουμε καλύτερα!.
Μήπως είναι πολύ χρήσιμο γ’ αυτούς το διαίρει και βασίλευε για να μας ελέγχουν όπως μας ελέγχουν?.
 
Αδέλφια,
 
Πως μπορεί να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα του τίποτα και το ξενέρωτου?.
 
Πως μάθαμε να αντέχουμε τους διάφορους περίεργους  και μπερδεμένους  να καπηλεύονται την ιστορία του τόπου μας και του πολιτισμού μας?.
 
Πως τους επιτρέπουμε να εγκληματούν σε βάρος μας κατά συρροή εδώ και δεκαετίες?.
 
Πως καταφέρνουν τα ηλεκτρονικά μέσα να μας μπερδεύουν την τελευταία στιγμή των εκλογών και να βγάζουμε τους τίποτα?.
 
Πως καταφέρνουμε και τους συγχωρούμε για την νέα γενιά επιστημών που εξοστρακίσανε?.
 
Πως καταφέρανε να τους έχουμε στο προσκήνιο χωρίς να υποψιαστούμε το μέτρο της αμετροέπειας τους?.
 
Είναι πάρα πολλά τα χρόνια που κυβερνούν χωρίς την παραμικρή Θωράκιση της Χώρας. Είναι πάρα πολύ μεγάλος ο τελικός ξεπεσμό μας.  ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ και δεν ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. Το συναίσθημα δεν πρέπει να ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ της ΛΟΓΙΚΗΣ. Οι ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ  που ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΑΝ  από τα παντός σαπρόφυτα πρέπει να επιστρέψουν στη ΧΩΡΑ τους.
 
 
Και τώρα η σπουδαίο ταινία με τους παιδευμένους καθηγητές.
   
{youtube}dkCPuRqqs2Y{/youtube}
 

Breaking News