Καταζητούμενος και επίσημα ο Βίκτωρ Γιαννουκόβιτς

by | Feb 24, 2014 | Ειδήσεις

BREAKING News

Ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς καταζητείται επισήμως από την ουκρανική αστυνομία.

O Γιαννουκόβιτς καταζητείται για μαζικές δολοφονίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του προσωρινού υπουργού Εσωτερικών στο Κίεβο που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook.

"Εχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για μαζικές δολοφονίες ειρηνικών πολιτών. Ο Γιανουκόβιτς και άλλα πρόσωπα που είναι υπεύθυνα γι΄αυτό καταζητούνται", σύμφωνα με τον Αρσέν Αβάκοφ.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που το SigmaLive δημοσίευσε χθες, ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς o oποίος βρισκόταν μέχρι το βράδυ στην αυτόνομη περιοχή της Κριμαίας και μετακινείτο με αυτοκίνητο, αναχώρησε φορώντας κουκούλα από ιδιωτική κατοικία στην Κριμαία μαζί με συνεργάτη του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο μεταξύ, οι νέοι κυβερνώντες στην Ουκρανία, 24 ώρες μετά την αποπομπή του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, άρχισαν να ξηλώνουν την δομή της εξουσίας του. Σε μια έκτακτη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου, εργάστηκαν με μεγάλη ταχύτητα για να εκδιώξουν τους υπουργούς και τους πιστούς στον ίδιο αξιωματούχους που διορίστηκαν μετά την ανάδειξή του στην εξουσία το 2010.

{youtube}MIMGH8RQl0Q{/youtube}

 

Breaking News