Αντώνης Σαμαράς: Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε

by | Jan 29, 2015 | Πολιτική

BREAKING News

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1…0

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GreekAmericanNewsAgency, πάνω από 20 βουλευτές και πρώην υπουργοί ετοιμάζονται να ασκήσουν έντονη κριτική στον Αντώνη Σαμαρά για το στενό περιβάλλον του (Λαζαρίδη, Μπούραμ Μουρούτη-Σταμάτη). Σημεία αιχμής αποτελεί η επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος στις εκλογές, η οποία παρέπεμπε σε ήττα, υιοθετώντας την ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ. από την επομένη των εκλογών, πραγματοποιούνταν κλειστές συναντήσεις από ομάδες βουλευτών και πρώην υπουργών, προκειμένου να συντονίσουν την γραμμή στα όργανα του κόμματος, εν όψει συνεδρίου, κοινοβουλευτικής ομάδας και εκτελεστικής γραμματείας. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες, νέος ΓΓ αναλαμβάνει ο Βασ. Μιχαλολιάκος.

Πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά αναμένεται να ασκήσει οξύτατη κριτική για τις επιλογές του κόμματος να στηρίξει συγκεκριμένους υποψηφίους -σημειωτέον ο ίδιος δεν επανεξελέγη στην Β’ Αθηνών- οι οποίοι εξελέγησαν ως “δώρο των υπηρεσιών τους προς το στενό περιβάλλον του Αν. Σαμαρά.

Άλλες πληροφορίες που όμως δεν επιβεβαιώνονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας από συγκεκριμένα συστημικά αμειβόμενα Blogs και sites, αναφέρονται ακόμα και συνάντηση Ντόρας Μπακογιάννη και Κώστα Καραμανλή, κάτι που καμιά από τις δυο πλευρές δεν επιβεβαιώνει.

Το ρεπορτάζ το παρακολουθούμε από μέσα και θα σας ενημερώνουμε, γιατί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.      

 

Breaking News