Η Baker Tilly στην Ελλάδα

by | Mar 30, 2016 | Οικονομία

BREAKING News

Εγκαίνια νέου Κτιρίου Baker Tilly Greece

Baker Tilly Greece: Σταθερή ανάπτυξη στο τομέα των εξειδικευμένων επαγγελματικών υπηρεσιών

O κ. Geoff Barnes, Εκτελεστικός Διευθυντής της Baker Tilly International, τέλεσε τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Baker Tilly Greece, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και συνεργατών της εταιρείας.

Ο κ. Μάριος Κλείτου, Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Baker Tilly South East Europe, αφού τόνισε ότι η  Baker Tilly Greece βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρέχει υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες, δήλωσε ότι «H εικοσαετής σταθερή πορεία και ανάπτυξη μας στην Κύπρο, είναι το πιστοποιητικό της επιτυχίας μας και στην Ελλάδα. Κύριο μέλημά μας είναι οι πελάτες μας να είναι πλήρως ικανοποιημένοι, για αυτό και έχουμε καθημερινή επαφή μαζί τους. Η BakerTillyδεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός, αλλά φροντίζουμε πάντοτε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες υπηρεσίες βασισμένες πάντοτε στις δικές τους ανάγκες».

Με τη σειρά του ο κ. Geoff Barnes, αφού ευχήθηκε καλή αρχή, πρόσθεσε ότι οι γερές βάσεις της ομάδας και η φήμη της Baker Tilly, δεν αφήνουν περιθώριο αποτυχίας.

 Η Baker Tilly Greece αποτελεί σημαντικό κρίκο της Baker Tilly στα Βαλκάνια και γενικότερα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης συνιστώντας έναν από τους πιο αξιόλογους άξονες ανάπτυξης της BakerTillyInternationalστην Ευρώπη και παρέχοντας ‘one-stop-shop’ εξυπηρέτηση για τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται και στα Βαλκάνια. 

Η Baker Tilly Greece, η οποία διαθέτει στο πελατολόγιο της πλειάδα σημαντικών επιχειρήσεων, έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο δίκτυο στην Ελλάδα το οποίο δεσμεύεται να παρέχει υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες στο ελεγκτικό, λογιστικό, συμβουλευτικό και φοροτεχνικό τομέα.

Η Baker Tilly Greece είναι μέλος της Baker Tilly South East Europe. Το κορυφαίου δικτύου ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και σταδιακά επεκτάθηκε ξεπερνώντας τα γεωγραφικά σύνορα σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα, ως ανεξάρτητο μέλος, στο πλαίσιο του ισχυρού διεθνούς δικτύου Baker Tilly International, του 8ου μεγαλύτερου λογιστικού δικτύου στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 165 εταιρείες, με παρουσία σε 141 χώρες και 28.000 ανθρώπους. 

Breaking News