Τρεις δημοσιογράφοι του «Φιλελεύθερου» κρατούνται στο Α.Τ.Εξαρχείων μετά τη μήνυση Καμμένου

by | Sep 22, 2018 | Ειδήσεις, Ελλάδα, Επικαιρότητα

BREAKING News

Στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων κρατούνται ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης, ο Διευθυντής Παναγιώτης Λάμψιας και η αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού.

Οι τρεις δημοσιογράφοι εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, καθώς είχαν ενημερωθεί για τη μήνυση και τη διαδικασία του αυτοφώρου. Αφού περίμεναν στις οικείες τους την αστυνομία, η οποία εμφανίστηκε στα γραφεία της εφημερίδας, αναζητώντας τους, αποφάσισαν να παρουσιαστούν μόνοι τους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Από εκεί τους παρέπεμψαν στο Α.Τ. Εξαρχείων και πλέον ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία. Οι τρεις δημοσιογράφοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα μέχρι να ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία και να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εντωμεταξύ, στο ΑΤ Εξαρχείων για να συνομιλήσουν με τους δημοσιογράφους βρέθηκαν ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει ολόπλευρα την ελευθερία του Τύπου και τον «Φιλελεύθερο». Ο κυβερνητικός αυταρχισμός δεν θα περάσει!», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ.

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή έκανε γνωστό ότι, από κοινού με τον Ανδρέα Λοβέρδο, θα φέρει το θέμα στην Ευρωβουλή.

Ο Θανάσης Μαυρίδης τη στιγμή που δίνει αποτυπώματα.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Γαλανού τη στιγμή που δίνει αποτυπώματα.

Ο Ανδρέας Λοβάρδος κατά την επίσκεψή του στο τμήμα. Δίπλα του η Κατερίνα Γαλανού, στην πόρτα ο δικηγόρος Γιώργος Γανωτής, ο Θανάσης Μαυρίδης και ο Παναγιώτης Λάμψιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας στην επίσκεψή του στο τμήμα.

ΠΗΓΗ

Breaking News