ΕΚ: Αποφάσισε για το μέλλον σου

by | May 1, 2019 | Πολιτική

BREAKING News

Το βίντεο που στοχεύει στη μεγαλύτερη συμμετοχή στις ευρωεκλογές

Με ένα βίντεο που έχει στόχο να παρακινήσει τους πολίτες να συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στέλνει το μήνυμα ότι το μέλλον βρίσκεται στην Ευρώπη.

Το βίντεο συνοδεύει το μήνυμα:

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει αναλάβει μια εκστρατεία για να βοηθήσει να αυξηθεί η συμμετοχή ψηφοφόρων στις επικείμενες Ευρωεκλογές, οι οποίες θα γίνουν στις 23-26 Μαΐου.

Οι εκλογές αποτελούν τη στιγμή όπου ο κάθε ένας από εμάς έχει την ευκαιρία να ψηφίσει και να αποφασίσει το μέλλον του. Και παρόλο που δεν μπορούμε να λύσουμε τις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις ή ακόμη αυτές σε εθνικό επίπεδο, στην Ευρώπη μπορούμε μαζί να χαράξουμε το δρόμο. Είναι αυτό που καθιστά τις Ευρωεκλογές πολύ σημαντικές. 

Και είναι γι’ αυτό που χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου. Πιο κάτω θα βρείς το προεκλογικό φιλμάκι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Αποφάσισε για το μέλλον σου». Υπάρχουν πλάνα από όλη την Ευρώπη νεογνών λίγο μετά τη γέννησή τους· μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που συνοδεύεται από μια αίσθηση ευθύνης για το ευ ζειν αυτής της νέας ζωής στο μέλλον. Τα παιδιά αυτού του φιλμ θα κληρονομήσουν τις αποφάσεις που θα πάρουμε εμείς σήμερα. 

Breaking News