Η εκλογή Biden, το παρασκήνιο και η διαπλοκή, και η οργάνωση του απανταχού ελληνισμού

by | Jan 26, 2021 | Αναλύσεις, Απόψεις

BREAKING News

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και λοιποί,

·      Αξίζει κατά τη γνώμη να παρακολουθήσετε  στο κατωτέρω βίντεο πλήρη ενημέρωση για την απάτη στις εκλογές των ΗΠΑ και όχι μόνον.  Από τον έγκριτο δημοσιογράφο και διευθυντή της Ελληνοκυπριακής εφημερίδας Νέα Πρωινή των ΗΠΑ, Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.

·      Που θυμίζω άλλη μια φορά ότι είχε το θάρρος να αποκαλύψει τον αποκρυβόμενο επί δεκάδες χρόνια Φάκελο της προδοσίας της Κύπρου. Και που είχε πρωτοστατήσει και στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.

·      Η ΕΚΛΟΓΗ JOE BIDEN ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

 

·      Το  βίντεο αυτό  που ανέβηκε λίγες ώρες μετά την “ορκωμοσία” του 46ου Αμερικανού Προέδρου Joe Biden.. Πλην του ότι  περιέχει αλήθειες, που αφορούν σε όσα συνέβησαν πριν την 6η Ιανουαρίου και μετά στις ΗΠΑ κτλαναφέρεται επίσης στις επερχόμενες πολίτικες εξελίξεις στην Ελλάδα και στις εκλογές που προετοιμάζονται.

·      Επίσης  κάνει  πραγματικές αποκαλύψεις  για την αόρατη πατριωτική κοινωνική δύναμη που  διαμορφώνεται στα σπλάχνα της Ελληνικής κοινωνίας. Σε όλον τον κόσμο και στους όπου γης Έλληνες του κόσμου.

·      Μία ελπιδοφόρος δύναμη υπαρκτή γεμάτη φλόγα και ενεργεία, που δρα και κινείται, οργανωμένα και  συντεταγμένα,  εδώ και μια 15ετία. Και συγκεκριμένα από το 2006 –

·      Που δρα ως μία άλλη  νέα  αληθινή “ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στο βίντεο αυτό που προτείνω να το ακούσετε και να ενημερωθείτε.

·      Που ο δημοσιογράφος περιγραφεί πως διαμορφώθηκε αυτό το μεγάλο κοινωνικό πατριωτικό  ρεύμα.  Και με όσα λέει σκιαγραφεί αυτήν την ήρεμη δύναμη στους κόλπους της Ελληνικής κοινωνίας και στη διασπορά των Ελλήνων. 

·      Που εργάζεται αθόρυβα σε μικρές ομαδικές  συναντήσεις σε όλον τον κόσμο. Προετοιμάζοντας  την Ελληνική  κοινωνία για όσα έρχονται.

·      Αυτή η μεγάλη λαϊκή κοινωνική δύναμη,  που πλέον  φαίνεται να μην ανήκει  ούτε αριστερά , ούτε δεξιά, ούτε πουθενά, μια δύναμη του εκλογικού σώματος μεγέθους και τάξεως άνω του 45% .

·      Λεπτομέρειες στο ανωτέρω βίντεο,  

Η ΕΚΛΟΓΗ JOE BIDEN ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

https://www.youtube.com/watch?v=6YLooMItcs0   

·      Θυμίζω επίσης ότι πριν λίγες μέρες πέθανε ο διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος Larry King.  Και μαζί με πολλές συνεντεύξεις που μετέδωσαν τα Ελληνικά ΜΜΕ προφανώς τους ξέφυγε και μετέδωσαν μία συνέντευξη του Larry King  το 2003 με τον Ντόναλντ Τραμπ.

·      Όπου ο Ντόναλντ Τραμπ αφού εκφράζει την άποψη ότι η Αμερική οδεύει σύντομα σε παρακμή και θα πάψει να είναι η γνωστή παγκόσμια δύναμη. Και  λέει από τότε ότι θα μετάσχει κάποια στιγμή σε προεδρικές εκλογές για να ανατρέψει την εν εξελίξει υποβάθμιση των ΗΠΑ από την παγκοσμιοποίηση των πολυεθνικών της νέας τάξης.

·      Γι αυτό και κυνηγήθηκε από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ κανείς άλλος. Με  τελική κατάληξη την  μετάβαση στις ΗΠΑ σε δημοκρατία τύπου Πελόσι

·       Την ουσιαστικά δηλαδή κατάλυση της δημοκρατίας των ΗΠΑ με τη νοθεία που περιγραφεί  αναλυτικά ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος και άλλοι.

·      Όπως  ο επιφανής  αμερικανός, τέως υπουργός του Ρέιγκαν, Paul Graig Roberts (Ρέκβιεμ Για Τον Ντόναλντ Τραμπ, https://www.ksipnistere.com/2021/01/blog-post_651.html?fbclid=IwAR3oYUXfyOG9Fnmp0pSGEmAvb20q2q_U80NLhPwyFHygTrQ2VcaC50YOVnU).

·      Αμερικανός, φλογερός πατριώτης, συντηρητικός, υπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση Ρέιγκαν, καθηγητής της οικονομικής επιστήμης , πρώην αρχισυντάκτης της Διεθνούς οικονομικής εφημερίδας Wall Street Journal, εγκυρότατος συγγραφέας και αρθρογράφος διεθνούς εμβέλειας

 

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

Breaking News