Πάσης φύσεως ειδικοί…

by | May 26, 2021 | Απόψεις

BREAKING News

Δυστυχώς η λέξη «ειδικός» έχει πολυτραυματιστεί στις μέρες μας. Κάτι οι σεισμολόγοι με τους καβγάδες τους, κάτι οι λοιμωξιολόγοι με τις κωλοτούμπες τους, και το γλυκό έδεσε.

Από τον Χρήστο Μπολώση,
Προχθές λοιπόν και πριν προλάβουν να φτάσουν οι καπνοί από την πυρκαγιά στην Κορινθία, να τοι οι… καπνολόγοι με τις οδηγίες τους και την… τρομάρα τους: «Μείνετε σπίτι, φοράτε μάσκες κ.λπ.». Ώρες είναι να μας φερμάρουν και κάνα lockdown. Μόνο αντικαπνικό εμβόλιο δεν συνέστησαν. Το πράγμα παράγινε. Κάνει κρύο, έχουμε τους… κρυολόγους (πίνετε ροφήματα, τρώτε σταφίδες, τρώτε σούπες κ.λπ.). Κάνει ζέστη, να τοι να τοι πετιένται οι… ζεστολόγοι (πίνετε υγρά, βάλτε κομπρέσες, τρέξτε στους δήμους με τις δροσερές αίθουσες κ.ά.).

Δεν ξέρω πώς κατάφερε να επιζήσει η ανθρωπότητα τόσα εκατομμύρια χρόνια χωρίς τους ειδικούς. Κατά καιρούς βέβαια παρουσιάστηκαν ο Δράκουλας, ο Νοσφεράτου, ο… Στάλιν, που τρομοκράτησαν δεόντως τον κοσμάκη. Πώς το ‘λεγε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου; «Άσε με να κάνω λάθος, μην παριστάνεις τον Θεό, δεν μ’ αρέσουν οι σωτήρες, δεν γουστάρω να σωθώ». Ποιος τον ακούει όμως…

Breaking News