Γιώργος Βαρεμένος: Βαριά η δουλειά των δολοφόνων χαρακτήρα

by | Feb 11, 2022 | Απόψεις

BREAKING News

Γράφει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Ομάδα αλήθειας της ΝΔ». Ο ευφημισμός δεν έχει προηγούμενο. Η ασθένεια που ονομάσθηκε ευλογιά ή ο Ειρηνικός Ωκεανός που είναι τάχα μου μπουνάτσα, είναι αθώες προσπάθειες ανθρώπων να ξορκίσουν το κακό δίνοντάς του καλό όνομα. Εδώ μιλάμε για το συνειδητό ψέμα σε ανώτατο επιστημονικό επίπεδο.

Ένα πραγματικό χαφιεδότσουρμο –όπως θα’ λεγε και ο χαιρέτα-μου-τον-πλάτανο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης-, που δεν υπακούει σε όρους και όρια. Μία εταιρεία δολοφόνων χαρακτήρα, που είναι πάντα πρόθυμη και έτοιμη να πάρει τα σχέδια από τους master minds της μαύρης προπαγάνδας και να ορμήσει με λύσσα στο θήραμα. Γυαλίζει το μάτι τους για εξουσία τόσο, όσο και του αρχηγού, στην υπηρεσία του οποίου καταθέτουν τα εύσημα.

Σιγά μην φοβηθείς τους δολοφόνους χαρακτήρα, όταν δίπλα σου υπάρχουν κανονικές δολοφονίες δημοσιογράφων. Αλήθεια, μιας και τό’ φερε η κουβέντα, τι γίνεται με τον δολοφόνο του Γιώργου Καραιβάζ; Τον συνέλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος και δεν έχει τον τρόπο και τον χρόνο να τον παρουσιάσει, επειδή ασχολείται με την ανατροφή των γιών μας προκειμένου να μην βιάζουν σε πολυτελή ξενοδοχεία και να μην δολοφονούν 20χρονα παιδιά που φέρουν διαφορετικού χρώματος κασκόλ;

Βαριά η δουλειά των δολοφόνων χαρακτήρα. Άντε να κάνουν ένα διάλειμμα για μια κόκα-κόλα. Την καληνύχτα μου στην Εταιρεία, εκεί στα σκοτάδια της μαύρης προπαγάνδας.

 

Breaking News