Έρχεται σκληρό νομοσχέδιο από το υπ. Εσωτερικών της Ρωσίας

by | Nov 29, 2023 | Archive, Διεθνή

BREAKING News

Όλοι οι επισκέπτες της Ρωσίας θα πρέπει από εδώ και στο εξής να είναι σύμφωνοι με τις αξίες και την πολιτική της ηγεσία. 

Δημοσίευση στο newsbreak.gr

Ένα πολύ σκληρό νομοσχέδιο προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας, με το οποίο θα υποχρεούνται όλοι όσοι επισκέπτονται την χώρα να συνομολογούν τις αξίες και τα θέσφατά της υπογράφοντας την αποκαλούμενη «συμφωνία πίστης». Το σχέδιο νόμου ολοκληρώνεται και σύντομα θα κατατεθεί στην Δούμα.

Με την «συμφωνία πίστης» θα απαγορεύεται στους ξένους κατά την παραμονή τους στην Ρωσία «να δυσφημούν» την ρωσική πολιτική, «να διαστρεβλώνουν» την συμβολή του σοβιετικού λαού στη νίκη επί του φασισμού και να αρνούνται τις «παραδοσιακές αξίες». Με άλλα λόγια, να μην προβαίνουν σε διάδοση πληροφοριών που θέτουν υπό αμφισβήτηση τον γάμο ως ένωση άνδρα με γυναίκα και να «προπαγανδίζουν» σχέσεις που αφορούν στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επιπλέον, θα απαγορεύεται στους ξένους να παρακινούν την θέσπιση ή την κατάργηση νόμων, να φέρονται απερίσκεπτα απέναντι στην φύση και τις πολιτιστικές αξίες, να δείχνουν ασέβεια προς την ποικιλομορφία των λαϊκών εθίμων και να κάνουν οτιδήποτε είναι «επιζήμιο για την Ρωσία».

Breaking News