Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΑΜΥΝΑ, ΑΜΥΝΑ, ΑΜΥΝΑ = ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ

ΑΜΥΝΑ, ΑΜΥΝΑ, ΑΜΥΝΑ = ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ

- Advertisement -

strategy.jpgTου Νίκου Γεωργαντζά

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ (Ή ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΑΣ (Ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ). ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ Ή ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΥΣΤΟΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

1) Κύπρος: ο ελληνοκυπριακός λαός απέρριψε το Σχέδιο Ανάν. Μπράβο! Που είναι όμως το στρατηγικό σχέδιο με πρόταση του ελληνοκυπριακού λαού? Ανύπαρκτο. Είναι φυσικό λοιπόν να θέλουν άλλοι να μας το επιβάλουν τελικά.

2) Σκόπια: Κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα! Λες να είναι ΠΑΣΟΚ? Πότε έκανε η Ελλάδα μία πρόταση? Όλο άμυνα και περιμένουμε να δούμε πότε οι άλλοι θα κάνουν την επομένη επίθεση. Υπομονή… Σε λίγο θα δούμε και Σχέδιο Ανάν γιά τα Σκόπια. Να το στείλουμε στην Κύπρο μιάς και ο ελληνοκυπριακός λαός απέρριψε ήδη το δικό του. Έχουν experience τα αδέλφια μας.

3) Αποκάλυψη και καταγγελία στον ελληνικό λαό των κύκλων, ομάδων και οργανώσεων που σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς επιδιώκουν την κατεδάφιση της ελληνικότητας. Μεταξύ των διεθνών οργανώσεων πρωτεύοντα ρόλο έπαιξε το «Ίδρυμα Σόρος»…


Συγγνώμη κ. Μίκη Θεοδωράκη, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ? ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟ? Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΔΙΩΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ Μίκη μου ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ