Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΤους πληρώσαμε, αλλά δεν τους είδαμε ποτέ!

Τους πληρώσαμε, αλλά δεν τους είδαμε ποτέ!

- Advertisement -
footballΗ βραδιά βράβευσης των κορυφαίων ποδοσφαίριστων του 2006 που εμπνέυστηκε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ορφανός, δεν έγινε ποτέ και στοίχησε στο ελληνικό δημόσιο 14 εκατομμύρια ευρώ… θα είχε διάσημους (sic) καλεσμένους που θα δικαιολογούσαν το αρχικό της κόστος το οποίο ήταν 4 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Αθήνα θα έχρονταν για να πραστούν στην εκδήλωση της βράβευσης έξι από τους Ροναλντίνιο, Ζιντάν, Μπουφόν, Τιράμ, Τέρι, Καναβάρο, Ζαμπρότα, Πίρλο, Ανρί και Ετό.

Επίσης στόχος ήταν να έρθουν στην Αθήνα για να τραγουδήσουν Αθήνα η Μαντόνα ή ο Ρόμπι Ουίλιαμς ή η Κάιλι Μινόγκ ή ο Έλτον Τζον

Τις απονομές θα έκαναν διάσημοι, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί ποιοι θα ήταν….

Κανείς από αυτούς δεν ήρθε αφού η εκδήλωση δεν έγινε. Λίγο πριν την τέλεση της και αφού η πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού απόφάσισε τη ματαίωση αφού δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από την εταιρεία με την οποία είχε συμβληθεί και με την οποία είχε συμφωνήσει σε περίπτωση ματαίωσης της εκδήλωσης, να λύσουν τις διαφορές τους στα βρεττανικά δικαστήρια!

- Advertisement -

Δηλαδή, η προηγούμενη κυβέρνηση δέχθηκε να πάει στην Αγγλία για να αντιπαρατεθεί με μια εταιρεία που τώρα δεν υπάρχει.

Πήγε, έχασε, και τώρα που μας κόβουν, μισθούς, συντάξεις και ότι άλλο στο όνομα του μηνομονίου ήρθε και η απόφαση να πληρώσουμε 14 εκατομμύρια ευρώ για τους χειρισμούς του υφυπουργείου Αθλητισμού το 2006.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΔΩ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ