Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΠολιτικήΗ ώρα της μεγάλης αλλαγής

Η ώρα της μεγάλης αλλαγής

- Advertisement -

samaras_antwnhsΤου Εμμανουήλ Ζερβού, ειδική συνεργασία με το Statesmen.gr

Η περίσταση, η παρουσίαση του βιβλίου ενός πολιτικού, προσφερόταν για ταξίδι στο μέλλον. Και ο Αντώνης Σαμαράς, δεν έχασε την ευκαιρία.

Παρουσιάζοντας το καινούριο βιβλίο του Γραμματέα Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ο Αντώνης Σαμαράς περιέγραψε ουσιαστικά πως οραματίζεται τη γαλάζια Παράταξη, ώστε να γίνει ένα σύγχρονο κόμμα, που θα αντιλαμβάνεται τον βηματισμό της εποχής, θα προτείνει λύσεις, και θα βρίσκεται σε διαρκή διάλογο με την κοινωνία.

- Advertisement -

Τι περιγράφει ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης στο βιβλίο του; Τη μετεξέλιξη ενός παραδοσιακού κόμματος της ελληνικής Κεντροδεξιάς, σε έναν σύγχρονο πολιτικό φορέα. Ένα διαδραστικό κόμμα ενεργών πολιτών, οι οποίοι και θα αποφασίζουν ουσιαστικά για το μέλλον τους, καθώς και για το μέλλον της πατρίδας.

Ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει στη «μεγάλη αλλαγή». Και να αλλάξει κι άλλο τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να τη φέρει πιο κοντά στο μοντέλο που ο ίδιος οραματίζεται. Μετά από το σήμα, τα γραφεία, το portal, σειρά παίρνει η κομματική δομή. Για να ακολουθήσει η νοοτροπία, στελεχών και οπαδών.

Άλλωστε, ο πολιτικός χρόνος δείχνει να τρέχει, με την Κυβέρνηση να αφήνει… υπονοούμενα ότι θα καταφύγει σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, και είναι εύλογο ο Αντώνης Σαμαράς να επιθυμεί να επισπεύσει τις δικές του κινήσεις στην πολιτική σκακιέρα.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ