Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςH επανεκκίνηση της οικονομίας

H επανεκκίνηση της οικονομίας

- Advertisement -

Samaras-changesToυ Κωνσταντίνου Μαργαρίτη

 

Με σιγουριά, αυτοπεποίθηση, ρεαλισμό και υπευθυνότητα, παρουσίασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς το πρόγραμμα για την οικονομία και την έξοδο της χώρας από την κρίση. Οι ερμηνείες πολλές, η ουσία μία. Το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά αφήνει ελπίδες, αρκεί να εφαρμοσθεί άμεσα και αταλάντευτα. Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες πιέσεις και στερήσεις.

Θα σταθώ σε δύο βασικά σημεία του προγράμματος του κόμματός μου. Το πρώτο είναι η αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων 700 ευρώ. Το δεύτερο είναι ο έλεγχος του πόθεν έσχες υπουργών, υφυπουργών από το 1974 και μετέπειτα. Αλήθειες θέλει ο λαός. Έργα ουσίας και όχι συγκαλύψεις και αναβολές. Είναι ωραίο σε εποχές κρίσης να προκρίνεις την αξιοσύνη, το φιλότιμο και την μηδενική ανοχή στην απάτη.

Η επιχειρηματικότητα κυριάρχησε στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του προέδρου μας. Χωρίς τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες, δεν έχουμε ελπίδα να ανασυνταχθεί η οικονομία μας. Η Ελλάδα της Ευρώπης έχει από σήμερα και μια άλλη λύση να βγει από το αδιέξοδο. Έχει τη λύση της Ν.Δ. με μετρήσιμους δείκτες και υπολογισμούς. Επιτέλους ας απαλλαγούμε από το ΠΑΣΟΚ.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ