Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕλλάδαΒροντερό το όχι της Ελλάδας στο μνημόνιο προκαλεί αναταράξεις και φέρνει ...

Βροντερό το όχι της Ελλάδας στο μνημόνιο προκαλεί αναταράξεις και φέρνει πρόωρες εκλογές ή …

- Advertisement -

….ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!

greek_ravolotion_june_2011Αθήνα τοπική ώρα 21:00-22:00. “Με αεροπλάνα και βαπόρια” από όλη την Ελλάδα έχει καταφθάσει στην κεντρική πλατεία των Αθηνών, σε μια άνευ ιστορικού προηγούμενου για τα  35 χρόνια της μεταπολίτευσης, το πλήθος των Ελλήνων από όλα τα σημεία της χώρας. Καταφθάνουν από παντού και με κάθε τρόπο. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη ετοιμάζεται μεγάλη λαϊκή συναυλία-τώρα γίνονται οι συνενοήσεις με γνωστούς λαϊκούς καλλιτέχνες δεν αποκλείεται από στιγμή σε στιγμή να κάνει την εμφάνιση του και ο Μίκης Θεοδωράκης, έχοντας δίπλα και άλλα πρόσωπα της τέχνης και των γραμμάτων. Μέχρι στιγμής όλα κυλάνε ήρεμα με μικρό εντάσεις και διαξιφισμούς μεταξύ πολιτών και αστυνομικών δυνάμεων που παρεμποδίζουν την προσέλευση ειδικά σε ευαίσθηστα σημεία γύρω και πίσω από την Βουλή… Τα αστυνομικά  μέτρα είναι πραγματικά πρωτοφανή με πρωτόγνωρα, για τα δεδομένα της χώρας!  Μέτρα ασφαλείας και αύρες με κανονάκια που είναι έτοιμα να εκτοξεύσουν νερό(αν χρειαστεί),πυροσβετικά σε δρόμους μέσα στα σοκάκια της Αθήνας,  συρματοπλέγματα που έχουν κλείσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις που οδηγούν στην Βουλή, ειδικά κιγκλιδώματα μπροστά και περιμετρικά από το Ελληνικό κοινοβούλιο και 1000αδες αστυνομικούς με πλήρη εξάρτηση. Οι αναλυτές αλλά και οι συνεργάτες μας περιγράφουν μια πρωτοφανή εικόνα με τις πρώτες αναταράξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο να καταγράφονται ήδη. Ο πρωθυπουργός με στενούς του συνεργάτες παρακολουθεί αυτή την ώρα  σιωπηλός τα δρώμενα. Σύμφωνα με ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες μας διασταυρωμένες, σκέπτεται σοβαρά   αν τελικά υπάρξουν και άλλοι εσωτερικοί κλυδωνισμοί στο κυβερνών κόμμα-κυβέρνηση και κοινοβουλευτική ομάδα με ομαδικές  παραιτήσεις υπουργών και βουλευτών, όπως ακούγεται μετ’ επιτάσεως-  τότε είτε  θα καταφύγει στην ανανέωση της λαϊκής ετυμηγορίας πράγμα καταστροφικό για την χώρα,  είτε για να αποφύγει τα χειρότερα, που είναι πολιτική αποσταθεροποίηση και γενικευμένες αναταραχές, αλλά και  για να αποφύγει τις εκλογές,  θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλία σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ευθύνης. Ένα σενάριο  που ήδη έχει αποκαλύψει το GreekAmericanNewsAgency. Οι συζητήσεις  και οι μυστικές  διαβουλεύσεις ανθρώπων του περιβάλλοντος του Κάρολου Παπούλια και της κυβέρνησης  συνεχίζονται και  έχουν ενταθεί ειδικά τα τελευταία 24ωρα.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

- Advertisement -

Ακούστε τι μετέδωσαν πριν από λίγο  διακεκριμένοι  συνάδελφοι  από την Αθήνα για την συγκέντρωση αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ…τοπική ώρα Ελλάδος από 21:00 μέχρι και 23:00

21:15ΠΈΤΡΟΣ ΚΑΤΣΑΚΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

21:30ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, FREE SUNDAY

- Advertisement -

22:00ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΠΑΝΟΥ FLASH- FREE SUNDAY-CITY PRESS

23:30 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΞΙΑ


Βασίλης Μπόνιος, δημοσιογράφος/ κουρδιστό πορτοκάλι: ” Είναι πολύ λίγοι για να ανατρέψουν το πολιτικό σύστημα! Οι περισσότεροι είναι στον καναπέ τους. θα έπρεπε να  έχει βουλιάξει η Αθήνα! Οι περισσότεροι είναι στους καναπέδες τους! Το σύστημα μπάζει από παντού. Οι διαδηλώσεις πρέπει να γίνονται έξω από τον Άρειο Πάγο. Τα λεφτά τα παίρνουν οι διαπλεκόμενοι κανάλια και πολιτικοί. Δεν αλλάζει αυτή η χώρα. Θα σέρνεται έστω και υπερχρεομένη και χωρίς εθνική κυριαχία”. Η συζήτηση περιέχει και αποκαλύψεις με καταγγελίες που θα φέρουν αναταράξεις στο εκδοτικό πολιτικό κατεστημένο… Ακούστε τις ακριβείς δηλώσεις και την συζήρηση  που είχαμε μαζί του

 

Ενημερωθείτε για όλες τις συνεχείς εξελίξεις από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με συνεχή ροή ειδήσεων και εικόνας

Star.gr 

The insider

Mandata.gr

Ζωντανά από το Σύνταγμα

Stop Cartel 

Δείτε και αυτά…

Hellas-Orthodoxy

Αγανακτισμένοι

Stop Cartel

Δείτε τι λένε τα διεθνή ΜΜΕ
Tens Of Thousands Of Greeks Protest Austerity Measures
Raging Greeks stage biggest anti-austerity protest
Thousands of Greek protesters assemble in the capital
Thousands protest against Greek austerity
Tens of thousands protest outside Greek parliament, demand government stop
Tens of thousands protest against austerity in central Athens
Direct democracy Demonstrations in Greece
Raging Greeks stage biggest anti-austerity protest
Tens of thousands protest outside Greek parliament, demand government stop
Tens of thousands protest outside Greek parliament, demand government stop
Tens Of Thousands Of Greeks Protest Austerity Measures


- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ