Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΤις πταίει

Τις πταίει

- Advertisement -

questionmark2Toυ Ευρυπίδη Μπίλλη, Τ. Επίκουρου Καθηγητή ΕΜΠ

Είναι προφανές λοιπόν ότι ένας μόνον φταίει. Είναι ο επονομαζόμενος Γιώργος Παπανδρέου του Ανδρέα που η Ελληνική ιστορία (όχι των Βερέμηδων) θα τον καταγράψει ως ολετήρα της Ελλάδας.

Έλληνες Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Σύντομα ο ολετήρας του Ελληνισμού θα πάει στην πραγματική του πατρίδα, για αυτήν που υπερήφανα μίλησε στην Πελόσυ, για να απολαύσει υψηλά ΞΕΝΑ αξιώματα για τα κατορθώματα του στη χώρα μας. Όχι τού.

- Advertisement -

Σίγουρα γνωρίζετε ότι μία λύση υπάρχει για τη σωτηρία της Ελλάδας μας και για την εξασφάλιση μέλλοντος στα Ελληνόπουλα.


 

Ακόμα και για να σώσετε όσο είναι δυνατό το κόμμα σας και για να απαλλαγείτε την κατάρα που διαφορετικά θα σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή.

Καταψηφίστε το μεσοπρόθεσμο που οδηγεί μόνον σε εξαθλίωση , μόνιμη υποδούλωση και ξεπούλημα της Ελλάδας. Το χρωστάτε στον Ελληνισμό.

Για την ιστορία και για να απαντήσουμε στο “τίς πταίει” θα πρέπει να διακρίνουμε δύο τινά. Πρώτα ποιος φταίει για τη δημιουργία του χρέους και μετά να δούμε ποιος φταίει την αδυναμία εξυπηρέτησης του χρέους.

- Advertisement -

Για το μέγεθος του χρέους φταίνε πολλοί και δεν είναι το παρόντος η ανάλυση του.

Αφού όμως τονίσω ότι πρόβλημα υπερχρέωσης (όπως μπορείτε να βλέπετε στοιχεία για το ανά πάσα στιγμή χρέος όλων των χωρών του κόσμου στην ιστοσελίδα http://www.economist.com/content/global_debt_clock ) δεν είχε μόνον η Ελλάδα αλλά σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρωζώνης με την Ιταλία και το Βέλγιο να βρίσκονται τότε στην ίδια ή χειρότερη μοίρα με την Ελλάδα.

Είναι προφανές λοιπόν ότι ένας μόνον φταίει για την δημιουργηθείσα αδυναμία εξυπηρέτησης του Ελληνικού χρέους και για τη μεθόδευση της δημιουργίας της σημερινής τραγικής κατάστασης εξόντωσης των Ελλήνων και ξεπουλήματος της χώρας.

Είναι ο επονομαζόμενος Γιώργος Παπανδρέου του Ανδρέα που η Ελληνική ιστορία (όχι των Βερέμηδων) θα τον καταγράψει ως ολετήρα της Ελλάδας.

Αν και όλα είναι γνωστά ας θυμηθούμε τα έργα του Γιώργου Παπανδρέου του Ανδρέα στον οποίο έστω και με τα ψέματα του (λεφτά υπάρχουν κτλ) ο Ελληνικός λαός, παραβλέποντας την προϊστορία του του ανέθεσε να τον κυβερνήσει.

1. Από πολύ πριν είχε έρθει σε διαπραγματεύσεις με τον Στρος Καν

2. Ήξερε την κατάσταση πριν εκλεγεί

3. Διέβαλε τους Έλληνες διεθνώς και άθλια, λέγοντας ότι κυβερνά μία χώρα απατεώνων.

4. Άρχισε να διαδίδει ότι τα στοιχεία του ελλείμματος είναι ψευδή εν γνώσει του ότι μαγειρεύονται σε όλες τις χώρες.

5. Δεν δανειζόταν όταν το επιτόκιο ήταν χαμηλό λέγοντας παράλληλα ότι είμαστε τιτανικός κτλ.

6. Στόχος του ήταν να δημιουργήσει πρόβλημα δανεισμού.

7. Μετά το πρόβλημα δανεισμού εισήγαγε στην ΕΕ το ΔΝΤ και άρχισε η τραγική σημερινή κατάσταση για τη χώρα.

8. Προηγουμένως υπέγραψε την επονείδιστη δανειακή σύμβαση όπου με το άρθρο 14.5 απεμπόλησε την εθνική κυριαρχία ώστε να μπορεί με βάση το διεθνές δίκαιο να ξεπουληθεί η Ελλάδα ως μη κυρίαρχος χώρα.

9. Υπάρχουν και άπειρα άλλα. Το τελευταίο του “κατόρθωμα” να πάρει τη δόση αποδεχόμενος το μεσοπρόθεσμο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αποτελεί το τελικό κτύπημα εξόντωσης του Ελληνισμού και ξεπουλήματος της χώρας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ