Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΠολιτικήΗ ΝΔ λασπολογεί κατά Βενιζέλου γιατί φοβάται ανατροπή στις εκλογές;

Η ΝΔ λασπολογεί κατά Βενιζέλου γιατί φοβάται ανατροπή στις εκλογές;

- Advertisement -

TZAVARASΑπό το PoliticsGr

Την ικανοποίησή του για την έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τις συγκλονιστικές -όπως τις χαρακτηρίζει- καταγγελίες των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Κ. Τζαβάρας, δίχως να χάσει χρόνο να “παίξει” μικροπολιτικά καθώς στην ανακοίνωσή του εκτιμά ότι εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλο, τον οποίο κατηγορεί ότι «μεθόδευε την αντικατάσταση των δύο συγκεκριμένων εισαγγελέων».

Και αλήθεια γιατί ο κ Βενιζέλος και όχι ο κ. Παπαιωάννου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, εκτός αν θεωρεί ο κ. Τζαβάρας ότι ο κ. Παπαιωάννου, ο εξαιρετικά έμπειρος υπουργός, είναι θύμα που “πανούργου” Βενιζέλου.

- Advertisement -

Και επίσης, πως γνωρίζει ο κ Τζαβάρας τι είπαν στον κ. Τέντη οι δύο αντιεισαγγελείς;

Τέλος, είναι γνωστό το παιχνίδι της ΝΔ της λασπολογίας κατά του Βενιζέλου τον οποίο φοβούνται πως αν ηγηθεί του ΠαΣοΚ, η ΝΔ δεν θα κάνει “περίπατο” στις βουλευτικές εκλογές.

Η δήλωση του κ. Τζαβάρα:

«Είναι επιτακτική ανάγκη -ιδίως στη σημερινή δύσκολη συγκυρία- να μάθουν όλοι οι πολίτες ποια “οργανωμένα συμφέροντα” και ποιοι “ποικιλώνυμοι εκφραστές τους” κρύβονται πίσω από τις παρεμβάσεις στο έργο της δίωξης του οικονομικού εγκλήματος

»Ταυτόχρονα, όμως είναι ανάγκη να δώσουν οι αρμόδιοι υπουργοί εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι δύο εισαγγελείς, παρά το φόρτο και την κρισιμότητα του έργου που επιτελούσαν και παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις τους, στερούνταν της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής και γραμματειακής υποστήριξης.

» Ακόμη πιο σοβαρά είναι τα ερωτήματα που αφορούν στον υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο, ο οποίος με την πρόφαση της δήθεν αναβάθμισης του θεσμού του Οικονομικού Εισαγγελέα, μεθόδευε την αντικατάσταση των δύο συγκεκριμένων Εισαγγελέων

- Advertisement -

»Και αυτό, τη στιγμή που ασχολούνταν με ύποπτες υποθέσεις, που αγγίζουν ακόμη και δράσεις ή παραλείψεις της κυβέρνησης Παπανδρέου».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ