Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΗ Ελλάδα, μεταξύ της Γερμανικής κατοχής και της δημοκρατικής ευρωπαϊκής της ύπαρξης!

Η Ελλάδα, μεταξύ της Γερμανικής κατοχής και της δημοκρατικής ευρωπαϊκής της ύπαρξης!

- Advertisement -

Η Ελλάδα μεταξύ της Γερμανικής κατοχής και της δημοκρατικής ευρωπαϊκής της ύπαρξης!
Η Νέα Σεισάχθεια αρχίζει να γίνεται μερικώς πράξη!
Οι Αμερικάνοι, οι Ρώσοι και οι Ευρωπαίοι κοιμούνται, ενώ η κ. Μέρκελ ετοιμάζει το Δ’ Ράιχ!
Καλούμε τον κ. Ομπάμα, τον κ. Πούτν και τον κ. Σαρκοζί, να ξυπνήσουν σήμερα, γιατί αύριο θα είναι υπόδουλοι της κ. Μέρκελ!

«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει,
αλλά χωρίς την Ελλάδα, θα πεθάνουν
η Ρωσία η Γαλλία η Αγγλία και η Αμερική»!
Για επανίδρυση του ελληνικού κράτους από την τρόικα κάνει λόγο δημοσίευμα των Financial Times! FT: Το πρόγραμμα για την Ελλάδα δημιουργήθηκε για να αποτύχει!

Μετά την Task Force έρχονται και Γερμανοί εφοριακοί. Γερμανικά δημοσιεύματα για την “απόβαση” 160 στελεχών γερμανικών εφοριών!

Μετά τη συμφωνία για ένα δεύτερο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα η ευρωζώνη θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της ανάπτυξης. Αυτό ήταν το μήνυμα που απηύθυνε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, εμφανίζοντας ένα αντι-Μέρκελ μέτωπο μέσα στην Ευρώπη!

Μερική «νίκη» των «μπλογκ» και των δημοκρατικών αγωνιστών!

Στο 30% του μηνιαίου μισθού του πολίτη καθόρισε το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων την μηνιαία δόση για τους δανειολήπτες στεγαστικού δανείου, όπως δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, προς τον οποίον είχαμε καταθέσει σειρά υπομνημάτων!. Ανασαίνουν χιλιάδες δανειολήπτες στα πρόθυρα της αυτοκτονίας! 1750 δανειολήπτες έχουν δολοφονηθεί – αυτοκτονηθεί από τις πιέσεις τραπεζών και παράνομων εισπρακτικών μεθόδων.

Αυτό είναι μια θετική αρχή, αλλά στο στεγαστικό έπρεπε να συγχωνευτούν και όλα τα υπόλοιπα  δάνεια και κάρες του πολίτη σε ένα «ενιαίο πακέτο», όπου η δόση θα είναι το 30% των αποδοχών του πολίτη. Συνεχίζονται όμως οι πιέσεις – εκβιασμοί των δανειοληπτών από τα παράνομα δικηγορικά γραφεία και εισπρακτικές,  χρησιμοποιώντας νέου τύπου ιντερνετικά τηλέφωνα, που η κλήση τους δεν καταγράφεται, για να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός των εκβιαστών!

Είναι παραπλάνηση το ποιος Βουλευτής έβγαλε το 1 εκατομμύριο στην Ελβετία, αφού στην Ελβετία είναι 600 δις πολλών Βουλευτών!

Το ΠΑΣΟΚ, δύναται να κερδίσει με +7% αν κάνει, εδώ και τώρα πράξη την γνήσια «Νέα Σεισάχθεια»! Ο Σαμαράς ο «κολοτούμπας» δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός, γιατί πρόδωσε και τους «δικούς του»!

Σε νέο νομοσχέδιο για τη «διαχείριση οφειλών προς τις τράπεζες»,  να  μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες, όπως το σύνολο των δόσεων για όλο το «πακέτο δανείων καρτών» του πολίτη προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη!

Να γίνει «κούρεμα» των δανείων των πολιτών έως 53%, όπως έγινε και για τις τράπεζες!

Οι ληστρικοί τραπεζίτες και οι δημοκρατικοί πολίτες σε ένα τιτάνιο αγώνα για την δημοκρατία.

Το επιτόκιο και το «υπερ-επιτόκιο», ως μηχανισμός υποδούλωσης των πολιτών

Από τις μικρές μηνιαίες δόσεις στις «υπερ-δόσεις ανά μήνα» ως μηχανισμός αυτοκτονίας των πολιτών!

Να σταματήσουν οι «καταχέσεις, οι πλειστηριασμοί, οι υποθηκεύσεις, τα εξώδικα και οι εκβιασμοί» των πολιτών.

Η νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί…  και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία!

Σε νέο νομοσχέδιο για τη «διαχείριση οφειλών προς τις τράπεζες»,  να  μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες, όπως το σύνολο των δόσεων προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη! Από το επιτόκιο φτάσαμε στο «υπερ-επιτόκιο»  (από +5% έως + 20%), που είναι ένας ληστρικός μηχανισμός υποδούλωσης πολιτών και κατασχέσεων περιουσιών.

Σε νέο νομοσχέδιο, για  τη «διαχείριση οφειλών προς τις τράπεζες», θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η Νέα Σεισάχθεια! Έτσι μόνο θα αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη που έρχεται!

Νέα Σεισάχθεια 2012, Οικονομική Πράσινη Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή!!!

Σύνολο παροχών και εγγυήσεων 78 δισ. ευρώ για τις τράπεζες και αυτές δεν κάνουν τίποτα για τους πολίτες!!

Να ψηφιστεί η πραγματική Νέα Σεισάχθεια και όχι η παραποιημένη, εδώ και τώρα! Λευτεριά στους νεο-σκλάβους, στους ληστρικούς τραπεζίτες, πολίτες!

Σεισάχθεια < αρχαία ελληνική σεισάχθεια : σείω (ταρακουνώ) άχθος (βάρος, χρέος)

Στο νέο  νομοσχέδιο, για την «προστασία των καταναλωτών από παράνομες και καταχρηστικές πρακτικές των τραπεζών», θα μπορούσε να περιληφθεί:

Α. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνειο με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.

Β. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία ρύθμιση με υψηλότερο επιτόκιο του υπάρχοντος!

Γ. Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Αφού δούμε συνολικά όλες τις οφειλές του πολίτη μέσω Τειρεσία, να υπάρξει διακανονισμός ούτως ώστε να μην πληρώνει μηνιαίες δύσεις στο σύνολο των οφειλών του προς όλες τις τράπεζες, οι οποίες θα καταμερίζονται αναλογικά σε όλα τα δάνεια ή τράπεζες που χρωστάει που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη..

Δ. «Ρύθμιση δανείων» επιτρέπεται ανά έτος,  ανάλογα την οικονομική επιβάρυνση του πολίτη. Επιτρέπεται μη καταβολή 3  δόσεων ανά έτος, λόγω οικονομικής κρίσης (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο, ως εξισορρόπηση από την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού).
E.  Κανένα επιτόκιο υψηλότερο του υπάρχοντος.  Τέλος στους εκβιασμούς των τραπεζών προς τους πολίτες και επιχειρηματίες να υπογράψουν νέα δανειακή σύβαση με υψηλότερο επιτόκιο! Τέρμα στην «βιομηχανία κατασχέσεων», που δεν υπάρχει προς όφελος των τραπεζών, αλλά προς όφελος μιας ολιγαρχίας, «των  μαφιόζων των ακινήτων».

ΣΤ. Θετικός o Νόμος 3869/2010 (ΦΕΚ 130/Α/03.08.2010) “ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις”, αλλά μερικές σημαντικές βελτιώσεις, τροποποιήσεις της ασάφειας και χρονοβόρας διαδικασίας μπορεί να γίνουν, προς όφελος του Πολίτη!. Η διαδικασία ρύθμισης των οφειλών διακρίνεται σε 4 φάσεις:

Α’ φάση, Εξωδικαστικός συμβιβασμός. Β’ Φάση, Αίτηση στο Ειρηνοδικείο.

Γ’ Φάση, Προσπάθεια συμβιβασμού ενώπιον του Ειρηνοδικείου. Δ’ Φάση, Δικαστική ρύθμιση των οφειλών σε περίπτωση που αποτύχει ο δικαστικός συμβιβασμός

Ζ. Με την Νέα Σεισάχθεια θα επικεντρωθούμε στον «εξωδικαστικό συμβιβασμό», που θα είναι αυτόματος και θα έχει κανόνες συγκεκριμένους και όχι ως τώρα γενικούς, χρονοβόρους και αφηρημένους. Αυτό θα είναι και προς όφελος των πολιτών, αλλά και των τραπεζιτών Με αυτές τις απλές διατάξεις θα επωφεληθούν δέκα εκατομμύρια πολίτες και δεν θα καταφύγουν στη πολυδαίδαλη, μακροχρόνια και αμφίβολη  «δικαστική ρύθμιση» του νόμου «υπερχρεωμένων νοικοκυριών!

Η. Άλλο επιτόκιο που το ανώτερο μπορεί να είναι τα 5% και άλλο «υπερεπιτόκιο» που είναι + 5% έως 20% το οποίο είναι ένας ληστρικός μηχανισμός υποδούλωσης των πολιτών, που τους οδηγεί σε έναν φαύλο κύκλο υπερδανεισμού στο τέλος του οποίου είναι οι κατασχέσεις και η αυτοκτονία!

Οι δανειολήπτες επιβαρύνονται  με δυσβάσταχτα δικαστικά δικηγορικά έξοδα, για την ρύθμιση των δανείων τους, ενώ οι τράπεζες θα λαμβάνουν με μεγαλύτερη καθυστέρηση τα οφειλόμενα, αλλά με υπερεπιτόκιο

Μηνύσεις έχουν κατατεθεί κατά των τραπεζιτών και παράνομων δικηγορικών γραφείων εκβιασμού και δολοφονίας δανειοληπτών, όπως επίσης κατά της τρόικας και ζητάμε από την Γερμανία αποζημιώσεις γα τις ύβρεις και τις πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 1,3 τρισεκατομμυρίων,  (όπως η μήνυση με την σχηματισθείσα δικογραφία Π.2399). 

Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι, να ξεχάσει τώρα τα λάθη του λάιτ ανίκανου ΠΑΣΟΚ και  να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου, γνήσιου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων… Ο νεοφιλελευθερισμός κατάρρευσε παρά τα πρόσκαιρα υποστυλώματα.  Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που κατάσχουν τα σπιτάκια του κοσμάκη. Να πληρώσουν οι ίδιοι την κατάρρευση των τραπεζών τους και όχι ο λαός (το κράτος). Περίπου 9.500.000 ΄Ελληνες είναι υπερδανεισμένοι, 700.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Οι υπάλληλοι των ληστρικών τραπεζών είναι συνυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση επειδή δεν προτείνουν βιώσιμες λύσεις και το μόνο που τους απασχολεί είναι η υποθήκευση του μέλλοντος όλων των Ελλήνων!!!

Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Το μέλλον άδηλον εστί! Και ας μην ξεχνάμε…μετά τον Σόλωνα ήρθε ο τύραννος Πεισίστρατος! Σήμερα ο Πεισίστρατος μπορεί να είναι Γερμανός! Αντισταθείτε!
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ