Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΗ συνωμοσία εναντίον του ελληνικού λαού από τα δύο κόμματα εξουσίας

Η συνωμοσία εναντίον του ελληνικού λαού από τα δύο κόμματα εξουσίας

- Advertisement -

vouli-adeiaΗ χρήση της Τρόικας ως άλλοθι τους

Του Ευρυπίδη Μπίλλη, τ. Επίκουρου καθηγητή ΕΜΠ

Κύριοι Έλληνες Βουλευτές,

Στην κρίση σας τα κατωτέρω.

Όλα δείχνουν ότι υπήρξε συνωμοσία των δύο συμμαθητών, ΓΑΠ και Σαμαρά για την επιβολή των νεοταξικών μέτρων υποδούλωσης της Ελλάδας, εξόντωσης των Ελλήνων και ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου μας. Τα μέτρα που ίδιοι συμφώνησαν, τα εφάρμωσαν και εφαρμόζουν μέσω της τρόϊκας που είναι το δήθεν άλλοθι τους.
Έτσι επανειλημμένα είχαμε ακούσει  τη Μέρκελ να λέει ότι η Ελλάδα αποτελούσε μοναδική (unique) περίπτωση. Ακούσαμε επίσης ότι «ήθελε να τιμωρήσει» τον Ελληνικό λάο για παραδειγματισμό των άλλων, και πολλές άλλες ύβρεις.

Αν εν μέρει όλα ισχύουν , κυρίως ισχύει το ότι η Ελλάδα ήταν μοναδική (unique) περίπτωση πειραματισμού της Νέας Τάξης για τη εξαθλίωση και διακυβέρνηση των λαών της ΕΕ. Σχετικά επισημαίνονται τα εξής:

1. Για ό,τι συβαίνει και θα συμβεί στην Ελλάδα αποκλειστικά υπέυθυνα είναι τα δύο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που όλα δείχνουν ότι συμφώνησαν για το έγκλημα που διαπράττεται εναντίον του Ελληνισμού.  ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η Η ΤΡΟΪΚΑ.

2. Η τρόϊκα είναι το άλλοθι τους. Την χρησιμοποιούν για να εξαπατούν τους  Έλληνες ότι όλα ήταν επιβεβλημένα και ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ  δεν φταίνε. Τα μέτρα τα εφαρμόζουν τα δύο κόμματα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

3. Το ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας υπήρξε, όπως όλα δείχνουν,  ένα σχεδιασμένο έγκλημα από τα αρρωστημένα νεοταξικά μυαλά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το έγκλημα αυτό προετοιμάστηκε επιμελώς από το 1996.

4. Όλα επίσης δείχνουν ότι για τα μέτρα εξόντωσης των Ελλήνων, υπήρξε η σύμφωνη γνώμη των ΓΑΠ, του Κώστα Καραμανλή και του Σαμαρά. Όλα τα άλλα υπήρξαν ένα κακό θέατρο εξαπάτησης  του Ελληνισμού.

5.     Κατωτέρω μπορείτε να δείτε αποκάλυψη του Μιχάλη Ιγνατίου ότι τα μέτρα τα ζήτησε ο ΓΑΠ. Μπορείτε επίσης να ακούσετε τον Στρος Καν να αποκαλύπτει τη συνωμοσία και τέλος να διαχωρίζει τον εαυτόν τιου από το έγκλημα εναντίον της Ελλαδας.

6. Σας υπενθυμίσω επίσης ότι όταν ο κ. Σαμαράς «ήταν αντιμνημονιακός» η μόνη του έγνοια ήταν η χαμηλή σύνταξη. Επίσης ότι αυτός πρώτος ζήτησε την εκποίηση  «ιδιωτικοποίηση» του εθνικού πλούτου καθώς και την εφεδρεία στο δημόσιο.
7.    Η συμπαιγνία μεταξύ των δύο κομμάτων υπήρξε πλήρης με τον κ. Σαμαρά να προσποιείται  τον αντιμνημονιακό για να διατηρήσει τα ποσοατά του κόπμματος του.

8. Στο τέλος ο κ. Σαμαράς  αφού υπέγραψε δήθεν αντιστεκόμενος τις δηλώσεις υποτέλειας που του ζητήθηκαν μας καλεί να τον ψηφίσουμε γιατί λέει ότι αυτός μόνον είναι ικανός να εφαρμόσει καλύτερα ως κουίσλιγκ πρωθυπουργός τα αρρωστημένα ανθελληνικά νεοταξικά του σχέδια εναντίον του Ελληνισμού.

9.    Συνάγεται ότι ο κ. Σαμαράς που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό με την «προβιά» του αντιμνημονιασκού, αποτελεί και όλα δείχνουν ότι από την αρχή αποτελούσε τον μέγιστο κίνδυνο για όσα συνέβησαν και θα συμβούν.

10. Όσο όμως και να κρυβότανε, προσεκτικές δηλώσεις στελεχών του που είχαν επισημανθεί (Σταϊκούρας και Χρύσανθος Λαζαρίδης), έδειχναν σαφώς πού το πήγαινε ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Ήθελε να αποτελέσει το συνεχιστή  εξουδετερωμένου ΓΑΠ  για την εξόντωση του Ελληνικού λαού.

11. Έτσι μετά τις εκλογές και αν ο Ελληνικός λαός εξαπατηθεί, θα δείτε τη Νέα ΝΔ του κ. Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου να προχωρούν μαζί για το τελικό νεοταξικό κτύπημα εναντίον του πειραμαστόζωου της μοναδικής (unique) περίπτωσης της Ελλάδας. Διάλυση του κράτους, εξόντωση των Ελλήνων και ξεπούλημα των πάντων.

12.                       Επαναλαμβλάνω. Όλα δείχνουν ότι η τρόϊκα  είναι το άλλοθι των ΓΑΠ, Σαμαρά, Βενιζέλου και λοιπών νεοταξικών, για τα μέτρα  που απο κοινού σχεδίασαν για την υποδούλωση του Ελληνικού λαού στη Νέα Τάξη.

Κατωτέρω σχετικά βίντεο ή άρθα που οδηγούν στα ανωτέρω σαφή πλέον κατά τη γνώμην μου συμπεράσματα. Όποιος θέλει να ψάξει στο διαδίκτυο θα βρει πολλά πειστήρια της διαπραχθείσας από τον κ. Σαμαρά συνωμοσίας εις βάρος του Ελληνισμού. Ακολουθούν επίσης δύο ανοικτές επιστολές που είχαν σταλεί στον κ. Σαμαρά.

ΤΡΕΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΙΓΝΑΤΙΟΥ στο MEGA
{youtube width=”640″ height=”510″}sWIGP7a3N28{/youtube}
 

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ – Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κ ΔΝΤ

{youtube width=”640″ height=”510″}vIsvVZl16VA{/youtube}

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
 {youtube width=”640″ height=”510″}viIfuyinOf0{/youtube}
Χρύσανθος Λαζαρίδης 10-10-2011
{youtube width=”640″ height=”510″}29ail6T6voE{/youtube}
Επιστολές

Αξιότιμε Αρχηγέ της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά,
Πριν περίπου δύο χρόνια ο λαός, όχι μόνον τα μέλη του κόμματος σας, σας εξέλεξε αρχηγό της Μέας Δημοκρατίας.
Σας εξέλεξε κυρίως για τη πατριωτική σας στάση στο σκοπιανό με βάση τα στοιχεία που γνώριζε (συνημμένα, συζήτηση σας με τον τουρκοπαντρεμένο τον ανθέλληνα Μπράϊζα με το παράδειγμα του Μεξικού, λόγω της αντίθεσης σας με το γνωστών αντιλήψεων Μητσοτακέϊκο-το σχέδιο Ανάν τους απεκάλυψε πλήρως ) και λόγω της καταγωγής από την απαράμιλλη Ελληνίδα Πηνελόπη Δέλτα.
Επιτρέψτε μου να πω ότι σήμερα η πολιτική σας είναι ξεπερασμένη και να σας πω ότι σας δίνεται μία σπάνια ευκαιρία να αναδειχθείτε σε Εθνικό ηγέτη αν παραμερίσετε τα νεοταξικά παράσιτα του κόμματος σας (Ανανιακοί, Λαθρομεταστευτικοί, νεοοθωμανοί κτλ), που δεν διαφέρουν καθόλου από τον Παπανδρέου και τους συν αυτώ, και αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Σχετικά παρατηρώ ότι όλες οι εξαγγελίες σας είναι πλέον ξεπερασμένες σε περίπτωση που στόχος σας είναι η σωτηρία του Ελληνισμού. Συγκεκριμένα:
1.   Σε μία υπό κατοχή χώρα, με υπερυπουργούς Γερμανούς και πρωθυπουργεύοντα επίσης Γερμανό, με τρεις λογιστές να διατάζουν Βενιζέλο, υπουργούς κτλ, με το λαό να αφαιμάσσεται χωρίς προοπτική,  τα περί επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου, μόνον ως αστείο ηχούν.
2.   Ο Ελληνικός λαός; απαιτεί από σας να πείτε πως θα ελευθερώσετε την Ελλάδα παραμερίζοντας  τις νεοταξικές ή άλλες παρωπίδες που έχουν οι τουλάχιστον μισοί από το κόμμα σας
3.   Είναι απαράδεκτο, να διαμαρτύρονται ακόμα και ξένοι (παράδειγμα του Γερμανού βουλευτή που έκανε αναγωγή των μέτρων στη Γερμανία) και εσείς να σιωπάτε όταν εξοντώνεται ο Ελληνικός και να μην λαμβάνετε θέση στα implementation, implementation, implementation της γελοίας Λάγκαρντ και στην εξοντωτική , εν είδει βελόνας γραμμοφώνου που κόλλησε, απαίτηση της Μέρκελ και του Σαρκοζί να εφαρμοστούν πλήρως “τα συμφωνηθέντα” μέτρα εξόντωσης του Ελληνικού λαού.
4.   Όταν σίγουρα εν γνώσει σας δεν περισσεύει κανείς στο Δημόσιο (το αντίθετο συμβαίνει) πλην μιας λογικής ανακατανομής, είναι τραγικό να μην ομιλείτε με στοιχεία.
5.   Είναι απαράδεκτο να παρασύρεστε (το ελπίζω) από τους συνεργάτες σας και να θέλετε να ξεπουληθεί η χώρα έναντι 50 δις των χουβαρντάδων απατεώνων της Μέρκελ .
6.   Είναι απαράδεκτο να συνεργάζεστε με τους κατακτητές της χώρας μας και τους γελοίους της τρόϊκας, νομιμοποιώντας τους. Διακόψτε αμέσως κάθε επαφή μαζί τους. Είναι οι κατακτητές μας και γίνεστε δοσίλογος συνεργαζόμενος με αυτούς.
7.   Είναι απαράδεκτο να ετοιμάζεται το κακέκτυπο του Χίτλερ Ρέσλερ  να έρθει θριαμβευτής στην Ελλάδα για να επιστατήσει το ξεπούλημα της Ελλάδας και εσείς να σιωπάτε.
8.   Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν οι συνεργάτες σας πχ ο κύριος Σταϊκούρας και λοιποί και να προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να εφαρμοστούν πλήρως τα μέτρα εξόντωσης του.
9.   Είναι απαράδεκτο να έχει μεθοδευτεί εδώ και δυόμισι χρόνια Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και εσείς να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνεται τί είναι αυτή, και να μην εξηγείτε στον ελληνικό λαό ότι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΊΑ.
10.               ΝΤΡΟΠΗ !!! κ. Σαμαρά.
11.               Για τα εθνικά μας θέματα που είναι οι δηλώσεις σας κύριε Σαμαρά;;;
Θα μπορούσα να σας αναφέρω και πολλά άλλα.
Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι ο Ελληνικός λαός ζητεί από σας να αναδειχθείτε σε Εθνικό ηγέτη απελευθέρωσης της Ελλάδας από την κατοχή και την εξαθλίωση. Δεν σας ζητεί να αναλάβετε εσείς με δήθεν ολιγότερο μνημόνιο, δήθεν ολιγότερη τρόϊκα, κτλ.
Αν πάλιν εσείς συνεχίσετε τη μέχρι σήμερα πολιτική σας θα είστε συνυπεύθυνος για ότι θα ακολουθήσει στη χώρα που προφανώς θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από την κατοχή με άλλους τρόπους.
Ξεσκεπάστε τα προδοτικά συμβαίνοντα, εμψυχώστε τον Ελληνισμό με καθαρές κουβέντες και υποσχεθείτε ανένδοτο αγώνα απελευθέρωσης της Ελλάδας. Γίνετε πραγματικός Έλληνας ηγέτης
Προϋπόθεση για όλα τα ανωτέρω είναι και το να παραμερίσετε τα προδοτικά μέλη του κόμματος σας και όχι να συμβιβάζετε μαζί τους τα ασυμβίβαστα.
Τέλος σταματήστε τη σιωπή σας και προσπαθήστε να επικοινωνείτε καθημερινά με τους Έλληνες. Δεν αρκεί ο επί του τύπου εκπρόσωπος σας που όπως όλα δείχνουν υφίσταται και αυτός τις πιέσεις των νεοταξικών σκουληκιών του κόμματος σας.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Κύριοι Βουλευτές,
Απαιτούν με μία δόση 6 δις να πάρουν όλην την Ελλάδα. Να την υποδουλώσουν και να της πάρουν πλούτο ενός τρις για 120 δις ευρώ.
Στη προσπάθεια τους αυτήν συνεργάζονται πολλοί Έλληνες πολιτικοί που «ζητούν» να υπογραφεί η νέα άγνωστη σύμβαση με τους ανωτέρω σίγουρους όρους για να έχουμε λέει μισθούς και συντάξεις.
Η αποδοχή του εκβιασμού αυτού θα σημαίνει την καταστριοφή της Ελλάδας.  Άμεσες εκλογές και μετά συζήτηση για τη νέα σύμβαση.
Όχι στους συνεχείς εκβιασμούς για μισθούς και συντάξεις.
Η προκήρυξη εκλογών θα τρομάξει και θα συνεφέρει τρους εκβιαστές. Επίσης ίσως σώσει την Ελλάδα.
Όλα τα άλλα είναι συνέχεια της προδοσίας του Ελληνισμού που συνεχίζεται σε κάθε δόση και θα συνεχίζεται.
Αν παρ ελπίδα προδώσουν τον Ελληνισμό με την αποδοχή της καταστροφικής για τον Ελληνισμό σύμβασης τότε οδηγούν τον Ελληνισμό σε σύντομα άλλες αντιδράσεις.
Δυστυχώς φαίνεται και ο κ. Σαμαράς δέχεται χωρίς συζήτηση την αποδοχή της επαχθούς σύμβασης και έτσι επιτέλους έχουμε την «συναίνεση» για τη  «σωτηρία»  του Ελληνισμού. Πάει η κόκκινη γραμμή του για εθνική κυριαρχία.
Αν και κύριε Σαμαρά ψηφίσετε τώρα τη σύμβαση και όχι μετά τις εκλογές στις προσεχείς εκλογές να αναμένετε ποσοδτά ίσα αν όχι μικρότετρα του ΠΑΣΟΚ.
Κρίμα κύριε Σαμαρά!!!



Αξιότιμε Αρχηγέ της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά,

Πριν περίπου δύο χρόνια ο λαός, όχι μόνον τα μέλη του κόμματος σας, σας εξέλεξε αρχηγό της Μέας Δημοκρατίας.

Σας εξέλεξε κυρίως για τη πατριωτική σας στάση στο σκοπιανό με βάση τα στοιχεία που γνώριζε (συνημμένα, συζήτηση σας με τον τουρκοπαντρεμένο τον ανθέλληνα Μπράϊζα με το παράδειγμα του Μεξικού, λόγω της αντίθεσης σας με το γνωστών αντιλήψεων Μητσοτακέϊκο-το σχέδιο Ανάν τους απεκάλυψε πλήρως ) και λόγω της καταγωγής από την απαράμιλλη Ελληνίδα Πηνελόπη Δέλτα.

Επιτρέψτε μου να πω ότι σήμερα η πολιτική σας είναι ξεπερασμένη και να σας πω ότι σας δίνεται μία σπάνια ευκαιρία να αναδειχθείτε σε Εθνικό ηγέτη αν παραμερίσετε τα νεοταξικά παράσιτα του κόμματος σας (Ανανιακοί, Λαθρομεταστευτικοί, νεοοθωμανοί κτλ), που δεν διαφέρουν καθόλου από τον Παπανδρέου και τους συν αυτώ, και αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Σχετικά παρατηρώ ότι όλες οι εξαγγελίες σας είναι πλέον ξεπερασμένες σε περίπτωση που στόχος σας είναι η σωτηρία του Ελληνισμού. Συγκεκριμένα:

1.   Σε μία υπό κατοχή χώρα, με υπερυπουργούς Γερμανούς και πρωθυπουργεύοντα επίσης Γερμανό, με τρεις λογιστές να διατάζουν Βενιζέλο, υπουργούς κτλ, με το λαό να αφαιμάσσεται χωρίς προοπτική,  τα περί επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου, μόνον ως αστείο ηχούν.

2.   Ο Ελληνικός λαός; απαιτεί από σας να πείτε πως θα ελευθερώσετε την Ελλάδα παραμερίζοντας  τις νεοταξικές ή άλλες παρωπίδες που έχουν οι τουλάχιστον μισοί από το κόμμα σας

3.   Είναι απαράδεκτο, να διαμαρτύρονται ακόμα και ξένοι (παράδειγμα του Γερμανού βουλευτή που έκανε αναγωγή των μέτρων στη Γερμανία) και εσείς να σιωπάτε όταν εξοντώνεται ο Ελληνικός και να μην λαμβάνετε θέση στα implementation, implementation, implementation της γελοίας Λάγκαρντ και στην εξοντωτική , εν είδει βελόνας γραμμοφώνου που κόλλησε, απαίτηση της Μέρκελ και του Σαρκοζί να εφαρμοστούν πλήρως “τα συμφωνηθέντα” μέτρα εξόντωσης του Ελληνικού λαού.

4.   Όταν σίγουρα εν γνώσει σας δεν περισσεύει κανείς στο Δημόσιο (το αντίθετο συμβαίνει) πλην μιας λογικής ανακατανομής, είναι τραγικό να μην ομιλείτε με στοιχεία.

5.   Είναι απαράδεκτο να παρασύρεστε (το ελπίζω) από τους συνεργάτες σας και να θέλετε να ξεπουληθεί η χώρα έναντι 50 δις των χουβαρντάδων απατεώνων της Μέρκελ .

6.   Είναι απαράδεκτο να συνεργάζεστε με τους κατακτητές της χώρας μας και τους γελοίους της τρόϊκας, νομιμοποιώντας τους. Διακόψτε αμέσως κάθε επαφή μαζί τους. Είναι οι κατακτητές μας και γίνεστε δοσίλογος συνεργαζόμενος με αυτούς.

7.   Είναι απαράδεκτο να ετοιμάζεται το κακέκτυπο του Χίτλερ Ρέσλερ  να έρθει θριαμβευτής στην Ελλάδα για να επιστατήσει το ξεπούλημα της Ελλάδας και εσείς να σιωπάτε.

8.   Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν οι συνεργάτες σας πχ ο κύριος Σταϊκούρας και λοιποί και να προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να εφαρμοστούν πλήρως τα μέτρα εξόντωσης του.

9.   Είναι απαράδεκτο να έχει μεθοδευτεί εδώ και δυόμισι χρόνια Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και εσείς να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνεται τί είναι αυτή, και να μην εξηγείτε στον ελληνικό λαό ότι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΊΑ.

10.               ΝΤΡΟΠΗ !!! κ. Σαμαρά.

11.               Για τα εθνικά μας θέματα που είναι οι δηλώσεις σας κύριε Σαμαρά;;;

Θα μπορούσα να σας αναφέρω και πολλά άλλα.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι ο Ελληνικός λαός ζητεί από σας να αναδειχθείτε σε Εθνικό ηγέτη απελευθέρωσης της Ελλάδας από την κατοχή και την εξαθλίωση. Δεν σας ζητεί να αναλάβετε εσείς με δήθεν ολιγότερο μνημόνιο, δήθεν ολιγότερη τρόϊκα, κτλ.

Αν πάλιν εσείς συνεχίσετε τη μέχρι σήμερα πολιτική σας θα είστε συνυπεύθυνος για ότι θα ακολουθήσει στη χώρα που προφανώς θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από την κατοχή με άλλους τρόπους.

Ξεσκεπάστε τα προδοτικά συμβαίνοντα, εμψυχώστε τον Ελληνισμό με καθαρές κουβέντες και υποσχεθείτε ανένδοτο αγώνα απελευθέρωσης της Ελλάδας. Γίνετε πραγματικός Έλληνας ηγέτης

Προϋπόθεση για όλα τα ανωτέρω είναι και το να παραμερίσετε τα προδοτικά μέλη του κόμματος σας και όχι να συμβιβάζετε μαζί τους τα ασυμβίβαστα.

Τέλος σταματήστε τη σιωπή σας και προσπαθήστε να επικοινωνείτε καθημερινά με τους Έλληνες. Δεν αρκεί ο επί του τύπου εκπρόσωπος σας που όπως όλα δείχνουν υφίσταται και αυτός τις πιέσεις των νεοταξικών σκουληκιών του κόμματος σας.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

 


 

- Advertisement -

Κύριοι Βουλευτές,

Απαιτούν με μία δόση 6 δις να πάρουν όλην την Ελλάδα. Να την υποδουλώσουν και να της πάρουν πλούτο ενός τρις για 120 δις ευρώ.

Στη προσπάθεια τους αυτήν συνεργάζονται πολλοί Έλληνες πολιτικοί που «ζητούν» να υπογραφεί η νέα άγνωστη σύμβαση με τους ανωτέρω σίγουρους όρους για να έχουμε λέει μισθούς και συντάξεις.

Η αποδοχή του εκβιασμού αυτού θα σημαίνει την καταστριοφή της Ελλάδας.  Άμεσες εκλογές και μετά συζήτηση για τη νέα σύμβαση.

Όχι στους συνεχείς εκβιασμούς για μισθούς και συντάξεις.

Η προκήρυξη εκλογών θα τρομάξει και θα συνεφέρει τρους εκβιαστές. Επίσης ίσως σώσει την Ελλάδα.

- Advertisement -

Όλα τα άλλα είναι συνέχεια της προδοσίας του Ελληνισμού που συνεχίζεται σε κάθε δόση και θα συνεχίζεται.

Αν παρ ελπίδα προδώσουν τον Ελληνισμό με την αποδοχή της καταστροφικής για τον Ελληνισμό σύμβασης τότε οδηγούν τον Ελληνισμό σε σύντομα άλλες αντιδράσεις.

Δυστυχώς φαίνεται και ο κ. Σαμαράς δέχεται χωρίς συζήτηση την αποδοχή της επαχθούς σύμβασης και έτσι επιτέλους έχουμε την «συναίνεση» για τη  «σωτηρία»  του Ελληνισμού. Πάει η κόκκινη γραμμή του για εθνική κυριαρχία.

Αν και κύριε Σαμαρά ψηφίσετε τώρα τη σύμβαση και όχι μετά τις εκλογές στις προσεχείς εκλογές να αναμένετε ποσοδτά ίσα αν όχι μικρότετρα του ΠΑΣΟΚ.

Κρίμα κύριε Σαμαρά!!!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ