Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕιδήσειςΑγελάδες εκτροχίασαν το τρένο στον Ασωπό

Αγελάδες εκτροχίασαν το τρένο στον Ασωπό

- Advertisement -

Ένα κοπάδι αγελάδων ήταν η αιτία, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας το πρωί της Τρίτης στον σταθμό του Ασωπού, μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να βγουν έξω από τις ράγες η μηχανή και το πρώτο βαγόνι και να ακινητοποιηθεί η αμαξοστοιχία, και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ να τραυματιστεί ελαφρά μια επιβάτης. 

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 120 άτομα, που μεταφέρθηκαν στον σταθμό του Λιανοκλαδίου με άλλη αμαξοστοιχία και από εκεί στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία.

Στην περιοχή του ατυχήματος έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων, στη γραμμή Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αποκατάσταση στο δίκτυο Αθήνα- Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνει την Τετάρτη και έτσι η σιδηροδρομική συγκοινωνία σε αυτό το κομμάτι μεταξύ θα γίνεται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία για το τμήμα μεταξύ Τιθορέας- Λιανοκλαδίου     

Η επιβατική αμαξοστοιχία Intercity με αριθμό 53, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, (αναχώρηση στις 7:04) εκτροχιάστηκε στις 10:40, διερχόμενη από τον σταθμό του Ασωπού, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

enet.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ