Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήMediaΜήνυση εναντίον blog κατέθεσε ο Γιάννης Μοίρας

Μήνυση εναντίον blog κατέθεσε ο Γιάννης Μοίρας

- Advertisement -

Μήνυση εναντίον διαδικτυακού ιστότοπου κατέθεσε ο Γιάννης Μοίρας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για επιθέσεις σε βάρος του. 

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος στην σελίδα του στο facebook η μήνυση υπεβλήθη στις 7 Μαΐου στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρικού εγκλήματος και αφορά μπλογκ "για συκοφαντικές-δυσφημιστικές αναφορές και ψευδή στοιχεία τα οποία έχουν σκοπό να με βλάψουν ηθικά και πολιτικά, ως πρόσωπο και ως υποψήφιο και μάλιστα, με πλήρη γνώση του υπευθύνου ότι τα όσα επικαλείται είναι συκοφαντικά, δυσφημιστικά και πάνω απ' όλα ψευδή".

Αναταλυτικά ο Γιάννης Μοίρας έγραψε τα εξής:  

Ενημερώνω ότι σήμερα 7/5/2014 πρωί ώρα 9:40 πήγα στο κεντρικό κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και συγκεκριμένα στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο 13ο όροφο και υπέβαλλα μήνυση (Α.Π. 1050/4/435) σε βάρος ενός διαδικτυακού βορβόρου που παρουσιάζεται ως μπλογκ για συκοφαντικές-δυσφημιστικές αναφορές και ψευδή στοιχεία τα οποία έχουν σκοπό να με βλάψουν ηθικά και πολιτικά, ως πρόσωπο και ως υποψήφιο και μάλιστα, με πλήρη γνώση του υπευθύνου ότι τα όσα επικαλείται είναι συκοφαντικά, δυσφημιστικά και πάνω απ' όλα ψευδή.

Για το συγκεκριμένο θέμα, από εδώ και εμπρός το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Δεν προτίθεμαι να εμπλακώ σε συζητήσεις με κάθε κοινωνικό απόβλητο και κατακάθι ή ψυχιατρικό περιστατικό, το οποίο πάσχει από ανανδρεία, δειλία και κρύβεται πίσω από την φίρμα ενός δήθεν μπλογκ.

Ως προς τον πολιτικό εντολέα του συγκεκριμένου διαδικτυακού βορβόρου, γνωστό σε ολόκληρο τον κύκλο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (και όχι μόνο) του Πειραιά από προηγούμενα "συμβόλαια" σπίλωσης και συκοφάντησης πολιτικών αντιπάλων, για το καλό του Κινήματος θα ασχοληθώ όχι τώρα, αλλά την αμέσως επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Μαϊου. Με ανοικτά λόγια και καθαρές κουβέντες, διότι ο ίδιος φρόντισε οι μάσκες επιτέλους να πέσουν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ