Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΠούτιν επιλέγουν οι Έλληνες

Πούτιν επιλέγουν οι Έλληνες

- Advertisement -

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού, επιλέγει τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδίμηρο Πούτιν, στο ερώτημα "Πούτιν ή Ομπάμα/Ευρωπαϊκή Ένωση".

Αυτό το εντυπωσιακό στοιχείο προκύπτει από την προκαταρκτική/δειγματοληπτική έρευνα/μέτρηση που διενήργησε το Πατριωτικό Μέτωπο, σε δείγμα 1100 Ελλήνων πολιτών, λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές.

Τα αποτελέσματα αυτά, είναι αντικείμενο συζήτησης σήμερα στη Μόσχα, μεταξύ του κλιμακίου του Πατριωτικού Μετώπου και παραγόντων της Ευρασιατικής Ένωσης.

- Advertisement -

Να προσθέσουμε εδώ πως την ίδια ώρα, το Κίνημα, έχει ήδη υποβάλλει στην Βρετανική εταιρία δημοσκοπήσεων Alpha Research αίτημα για διενέργεια επιστημονικής πλέον έρευνας, με αντικείμενο τη μέτρηση των διαθέσεων/προθέσεων του ελληνικού Λαού, απέναντι στην προοπτική της Ευρασιατικής Ένωσης.

Ακόμη να επισημάνουμε ότι, έρευνα/μέτρηση με τα ίδια χαρακτηριστικά, διενήργησε η έγκυρη βρετανική Alpha Research στη γειτονική Βουλγαρία, και το αποτέλεσμα έδειξε πως το 22% του Βουλγαρικού Λαού, επιθυμεί αποχώρηση από την ΕΕ και ένταξη στην Ευρασιατική Ένωση. Οράματος του Βλαδίμηρου Πούτιν, για Ένωση των Λαών και των Κρατών, από το Δουβλίνο, έως το Βλαδιβοστόκ.

Η δημοσκόπηση της Alpha Research που πραγματοποιήθηκε τέλη Απριλίου, δείχνει επίσης ότι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του Putin στη Βουλγαρία είναι οπαδοί του εθνικιστικού κόμματος Ataka (38%), του Σοσιαλιστικού Κόμματος (34%) και του ABV, ενός νέου αριστερού κόμματος που ιδρύθηκε από τον πρώην πρόεδρο Georgi Parvanov (34%). Ενός φάσματος δηλαδή πολιτών, που προέρχονται από τον ευρύ πατριωτικό χώρο, στον οποίο απευθύνεται και το Πατριωτικό Μέτωπο.

Όλα δείχνουν πως ο αγώνας του Πατριωτικού Μετώπου, για συσπείρωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων του τόπου, με στόχο την επιστροφή της χώρας στις ιστορικές και φυσικές της συμμαχίες, θα δείξει τους εντυπωσιακούς καρπούς της, στις επόμενες εθνικές εκλογές.  

Πατριωτικό Μέτωπο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ