Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕιδήσειςΠυροβόλησε την γυναίκα του & προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Πυροβόλησε την γυναίκα του & προσπάθησε να αυτοκτονήσει

- Advertisement -

Με τον σοβαρό αυτοτραυματισμό του άνδρα, ο οποίος εισέβαλε οπλισμένος με καραμπίνα σε ανθοπωλείο και- αφού πυροβόλησε στο πρόσωπο την πρώην σύζυγό του και υπάλληλο του καταστήματος- ταμπουρώθηκε στο εσωτερικό του, έληξε η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

 Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του ενόπλου έληξε μετά από εισβολή των ΕΚΑΜ μέσα στο ανθοπωλείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές ο δράστης τραυματίστηκε αυτοπυροβολούμενος και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο λαιμό.

Σοβαρά τραυματισμένη στο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου η υπάλληλος του ανθοπωλείου και εν διαστάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σύζυγος του δράστη. Τόσο η γυναίκα όσο και ο δράστης νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, η γυναίκα, που είναι ηλικίας περίπου 50 ετών, είναι τραυματισμένη στο κεφάλι και στην αριστερή κλείδα, είναι διασωληνωμένη και μετά την επέμβαση στην οποία υποβάλλεται θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Advertisement -

Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή, ενώ επί δύο ώρες κατέβαλε προσπάθειες να πειστεί ο ένοπλος να παραδώσει το όπλο του και να βγει από το κατάστημα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ