Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΠολιτικήΣαμαράς: Κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος

Σαμαράς: Κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος

- Advertisement -

Νέα παρέμβαση με συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ-Πολιτικός εκβιασμός η μη εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

 

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και άνοιγμα στους βουλευτές από τον πρωθυπουργό με σκοπό να συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 ώστε να εκλεγεί ο Σταύρος Δήμας και να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές

«Η άρνηση εκλογής Προέδρου σημαίνει πολιτικό εκβιασμό» τονίζει ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του και προειδοποιεί: «Αν εκλέξουμε Πρόεδρο θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω απ' την κρίση, αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο, όλοι όσοι ψηφίσουν παρών θα έχουν την ευθύνη και θα τους θυμάται ο λαός και κυρίως η ιστορία».

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Σαμαράς στη συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ απευθυνομένος στους βουλευτές ενόψει της τρίτης ψηφοφορίας της Δευτέρας: «Άρνηση εκλογής Προέδρου στην τρίτη εκλογή σημαίνει ταύτιση με το δίδυμο Τσίπρα Καμμένου. Κανένας βουλευτής δεν δικαιούται μετά να πει δεν ήξερα».

«Ο λαός δεν θέλει εκλογές» επισημαίνει ο κ. Σαμαράς και συμπληρώνει: «Κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος και να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές».

- Advertisement -

Μάλιστα, στο πλαίσιο της μαγνητοσκοπημένης συνέντευξής του στη ΝΕΡΙΤ, απόσπασμα της οποίας μεταδόθηκε στο απογευματινό δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης ο πρωθυπουργός προειδοποιεί ότι η προκήρυξη πρόωρων εκλογών εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους για τη χώρα.

Στη συνέντευξή του, ο Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει από τους βουλευτές να υπερψηφίσουν τον υποψήφιο Πρόεδρο Σταύρο Δήμα ώστε η χώρα να μην οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εθνική περιπέτεια. 

Με τη συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση, ο πρωθυπουργός απευθύνεται ξανά προς τον ελληνικό λαό εν όψει της ψηφοφορίας που διεξάγεται στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιμείνει μέχρι τέλους ότι είναι η ώρα της προσωπικής ευθύνης των βουλευτών αφού όπως είπε στην  δήλωσή του την περασμένη Τρίτη στην τελευταία ψηφοφορία «δεν υπάρχει παρών, η ψήφος θα έχει ονοματεπώνυμο». Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επισημάνει τα θετικά στην περίπτωση εκλογής και τους κινδύνους εάν «οι βουλευτές υποκύψουν στις πιέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης» και αναλάβουν το κόστος να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές. Όπως έλεγε συνεργάτης του «εάν κλείσει το θέμα της εκλογής Προέδρου τότε αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα επιστρέψει η Τρόικα στην χώρα και μέσα στον επόμενο μήνα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και θα συμφωνηθεί η προληπτική γραμμή στήριξης. Η εκκρεμότητα στην οποία βρίσκεται η χώρα με κόστος για την οικονομία της θα ξεπεραστεί».

Σαμαράς: Πολιτικός εκβιασμός η μη εκλογή Πρόέδρου Δημοκρατίας

Σαμαράς: Το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου σέρνει την χώρα σε εκλογές

Α. Σαμαράς: Με βολεύουν οι εκλογές αλλά θέλω να εκλεγεί Πρόεδρος

Σαμαράς προς βουλευτές: Η ευθύνη των εκλογών θα βαρύνει όσους 

Αντ. Σαμαράς: Κάθε βουλευτής θα είναι συνυπεύθυνος

 

Συνέντευξη Σαμαρά: Αν γίνουν οι εκλογές θα τις κερδίσουμε – “Με 

Πρωθυπουργός: «Πολιτικός εκβιασμός η μη εκλογή Προέδρου 

Ζωντανά η συνέντευξη-παρέμβαση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά

 

Αυστηρό μήνυμα Σαμαρά στους βουλευτές: Όσοι ψηφίσουν παρών 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ