Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΚόσμοςΝέες φήμες για την υγεία του Πούτιν

Νέες φήμες για την υγεία του Πούτιν

- Advertisement -

Φήμες τον θέλουν να είναι άρρωστος, αλλά το Κρεμλίνο τις διαψεύδει.

Η κατάσταση της υγείας του 62χρονου προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο παγκόσμιας… φημολογίας, μετά την κίνηση του Ρώσου ηγέτη να ακυρώσει ταξίδια στο εξωτερικό και προγραμματισμένες συναντήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή μέσα από την κυβέρνηση του Καζακστάν δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι το προγραμματισμένο για αυτήν την εβδομάδα ταξίδι του Πούτιν στη χώρα για συναντήσεις με τους Ναζαρμπάγιεφ και Λουκασένκο, ακυρώθηκε λόγω ασθένειας του Ρώσου προέδρου, δίνοντας έτσι τροφή σε φήμες.

- Advertisement -

Το γεγονός δε ότι ο 62χρονος Ρώσος ηγέτης έχει να εμφανιστεί δημόσια από τις 5 Μαρτίου (οπότε συναντήθηκε με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι) ήρθε με τη σειρά του να ρίξει κι αυτό νερό στο μύλο της φημολογίας γύρω από την υγεία του Πούτιν.

Πεσκόφ
Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, έσπευσε πάντως χθες να διαψεύσει τις Κασσάνδρες. Οταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Πεσκόφ υποστήριξε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μόσχας ότι ο Πούτιν είναι καλά στην υγεία του («δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όλα είναι καλά») και ότι η «χειραψία του σπάει χέρια», αλλά επιφυλάχθηκε ως προς τη χρονική στιγμή της επόμενης δημόσιας εμφάνισης του Ρώσου ο οποίος βρίσκεται συνέχεια σε συναντήσεις.

 

Προκειμένου δε να ενισχύσει τη θέση του, το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του Πούτιν από συνεδριάσεις-ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11 Μαρτίου (με κάποιους ωστόσο να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για παλαιότερες φωτογραφίες). Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου. Κάθε άλλο μάλιστα. Κάτι ανάλογο είχε γίνει το 2012 αλλά και παλαιότερα, το 2010.

Πηγή: Το Έθνος 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ