Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΠολιτικήΑ. Σαμαράς: Ο κ. Τσίπρας αναζητά συνενόχους στην καταστροφική του πολιτική

Α. Σαμαράς: Ο κ. Τσίπρας αναζητά συνενόχους στην καταστροφική του πολιτική

- Advertisement -

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματός του στην Πρέβεζα.

Ο κ. Τσίπρας «αναζητά συνενόχους στην καταστροφική του πολιτική αλλά δεν θα τους βρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην προχθεσινή συζήτηση στην Βουλή, λέγοντας ότι «o κ. Τσίπρας μας κάλεσε χωρίς να έχει να πει τίποτα συγκεκριμένο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον παρελθόν. Ο χρόνος τελειώνει όπως τελειώνουν και τα χρήματα. Το ατύχημα για την χώρα έρχεται όλο και πιο κοντά. Όλα αυτά γίνονται με αποκλειστική ευθύνη των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου».

- Advertisement -

Συνεχίζοντας την επίθεση, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε: «Ο κ. Τσίπρας είπε ότι αιφνιδιάστηκε από την πρόταση Γιούνκερ, δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτε τόσους μήνες; Το e-mail Τσίπρα είναι ασύγκριτα πιο επώδυνο από το e-mail Χαρδούβελη. Κατέρρευσε το ψέμα ότι εκείνοι δήθεν έκαναν υπερήφανη διαπραγμάτευση. Κατέρρευσε και το ψέμα ότι εμείς δήθεν υποχωρούσαμε πάντα. Εκείνοι προτείνουν πράγματα, που εμείς απορρίπταμε: Εμείς απορρίψαμε την αύξηση στο ΦΠΑ στα νησιά και σε μία σειρά είδη που ο κ. Τσίπρας όχι μόνο το δέχθηκε, αλλά και τα πρότεινε. Προσπάθησε να αρνηθεί ότι πάμε σε τρίτο Μνημόνιο ο κ. Τσίπρας, αλλά όταν τον ρωτήσαμε πώς θα καλύψει τις ανάγκες της χώρας που φθάνουν τα 40-50 δισ., ο κ. Τσίπρας δεν είχε να πει τίποτε».

Ο κ. Σαμαράς αμφισβήτησε αν θα υπάρξει δεδηλωμένη στη Βουλή, για να ψηφίσει τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση. «Αναζήτησε συνενόχους για την καταστροφική του πολιτική σε όλα τα κόμματα ο κ. Τσίπρας, αλλά δεν την βρήκε. Με την πολιτική που ασκείς και τα ψέματα που λες, συνενόχους μην ψάχνεις κ. Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Τόνισε επίσης ότι «η Ν.Δ. είναι εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας καθώς επίσης ότι οι Έλληνες δεν συζητούν την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. Η ρήξη με τους εταίρους μας θα είναι μία ανυπολόγιστη καταστροφή για την Ελλάδα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ