Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΚόσμοςΠρώην Διευθυντής της DIA: "Ηθελημένη αμερικανική απόφαση, η στήριξη του Ισλαμικού Κράτους

Πρώην Διευθυντής της DIA: “Ηθελημένη αμερικανική απόφαση, η στήριξη του Ισλαμικού Κράτους

- Advertisement -

To Infowars.com και εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης επανειλημμένα έχουν επισημάνει το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι κατασκεύασμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τον Μάιο αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της αμερικανικής Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών του 2012 αποκάλυψαν ότι οι ΗΠΑ  και οι εταίροι τους χώρες του Κόλπου και Τουρκία υποστήριξαν το Ισλαμικό Κράτος και σκόπευαν να εγκαθιδρύσουν ένα σαλαφιστικό  πριγκιπάτο στη Συρία.

Τον Σεπτέμβριο ο στρατηγός Τhomas McInerney παραδέχθηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες « βοήθησαν στην οικοδόμηση της ISIS», ως αποτέλεσμα της στήριξης της διοίκησης Ομπάμα  » κάποιων λάθος ανθρώπων » στη Συρία και με το ότι « όπλα από τη Βεγγάζη κατέληξαν στα χέρια της ISIS. »

- Advertisement -

 

Το 2012 ανακαλύφθηκε ότι οι ΗΠΑ, Τουρκία και  Ιορδανία επιχειρούσαν από κοινού σε βάση εκπάιδευσης ειδικών δυνάμεων για σύριους αντάρτες έξω από την ιορδανική πόλη Safawi. Σύμφωνα με τον Aaron Klein του WND, η πλειοψηφία των ανατρτών ήταν « μελλοντικά μέλη της ISIS. »

Τώρα ο πρώην διευθυντής της Defense Intelligence Agency ο Michael Flynn επιβεβαίωσε το συμπέρασμα του εγγράφου του Υπουργείου Άμυνας και δηλώνει ότι ήταν «μια ηθελημένη απόφαση» των ΗΠΑ να υποστηρίξουν ISIS και al-Nusra.

Καθώς ο Μ. Flynn έχει επίσης διατελέσει διευθυντής των υπηρεσιών πληροφοριών για την Κοινή Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (JSOC) κατά τη διάρκεια ενός χρόνου όταν πρώτη παγκόσμια αποστολή ήταν η διάλυση της Αλ Κάιντα η  ειλικρινής παραδοχή του ότι ο Λευκός Οίκος στην πραγματικότητα ήταν αυτός που εξόπλιζε και ενδυνάμωσε τις ομάδες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα στη Συρία είναι ιδιαίτερα σοκαριστική δεδομένου του  status του, « έγραψε  ο Brad Hoff της  Levant Report..

Πιο νωρίς αυτό το μήνα η διοίκηση Ομπάμα εξουσιοδότησε τη χρήση αεροπορικών επιδρομών για την υπεράσπιση “των εκπαιδευόμενων από την ΗΠΑ σύριων ανταρτών” (ISIS) καθώς αυτοί επιχειρούν να νατρέψουν την κυβέρνηση του al-Assad και το στρατό.

 

- Advertisement -

«Ενώ όλοι είχαν πανικοβληθεί από ένα λιοντάρι, ο Λευκός Οίκος του Ομπάμα κήρυξε τον πόλεμο στη Συρία και σχεδόν κανείς ακόμη δεν το έχει επισημάνει » έγραψε στις 4 Αυγούστου για  το Infowars ο Paul Joseph Watson.

dimpenews.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ