Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΚόσμοςΚρεμλίνο: Ο Πούτιν δεν θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στο Παρίσι

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν δεν θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στο Παρίσι

- Advertisement -

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν δεν θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στο ΠαρίσιΣύμφωνα με τον Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Ρώσος πρόεδρος και ο Τούρκος ομόλογός του δεν θα συναντηθούν στο πλαίσιο της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το Κλίμα στη γαλλική πρωτεύουσα

 

Διαψεύδει το Κρεμλίνο τις πληροφορίες περί συνάντησης Πούτιν-Ερντογάν στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα συναντηθούν στο πλαίσιο της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το Κλίμα στη γαλλική πρωτεύουσα. Πάντως, ο Πεσκόφ είπε ότι ο Πούτιν είναι πιθανό να έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. 

Την ίδια ώρα, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του από το Παρίσι την Δευτέρα ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου αναφέρθηκε στο ζήτημα της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν μπορεί να μας ζητήσει να πούμε συγγνώμη επειδή κάναμε τη δουλειά μας».

- Advertisement -

Στο πλαίσιο αυτό, ο γενικός γραμματέας του NATO Γενς Στόλτεμπεργκ είπε από την πλευρά του πως όλες οι χώρες-μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας υπερασπίζονται το δικαίωμα της Τουρκίας να προστατεύει τον εναέριο χώρο της.

Παράλληλα, όμως, σημείωσε πως η συμμαχία ανησυχεί για την αυξημένη ρωσική παρουσία στον χώρο της Μέσης Ανατολής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ