Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΠολιτικήΣτο Νταβός ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Νταβός ο Αλέξης Τσίπρας

- Advertisement -

Συναντήσεις με Μπάιντεν, Λιου, Σόιμπλε, Ντράγκι και Λαγκάρντ στην ατζέντα του Πρωθυπουργού

 Στο Νταβός βρίσκεται ο Πρωθυπουργός προκειμένου να ξεκινήσει τις επαφές του στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που ξεκινά αύριο. Σήμερα στη 1.30 ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν και στη συνέχεια τον Γερμανό αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Αύριο το πρωί, ο πρωθυπουργός θα συμμετέχει σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης» με τον Μανουέλ Βαλς, τον Μάρκ Ρούτε και τον Βόλφγκανγκ  Σόιμπλε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφέρει πως η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της, υλοποιεί όσα προβλέπει η συμφωνία, ζητώντας να κάνει το ίδιο και η άλλη πλευρά. Εντός της ημέρας (Πέμπτης) θα συναντηθεί με τον Τζακ Λιού και στη συνέχεια με την εκτελεστική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. 

Την Παρασκευή, πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, ο Έλληνας Πρωθυπουργίς θα έχει συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι, τον Νίκο Αναστασιάδη και ενδεχομένως με τον Αχμέτ Νταβούτογλου.

- Advertisement -

Στο Νταβός, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για την προσέλκυση επενδύσεων. 

Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύουν ο διπλωματικός του σύμβουλος Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο υπεύθυνος για Ευρωπαϊκά Θέματα Τάκης Παυλόπουλος, και η ειδική σύμβουλος για τον ξένο τύπο Δανάη Μπαδογιάννη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ