Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΟικονομίαΓ. Κώτσαλος: "Κάθε προσωπική επιτυχία αντανακλά τη συλλογική προσπάθεια, τη δυναμική του...

Γ. Κώτσαλος: “Κάθε προσωπική επιτυχία αντανακλά τη συλλογική προσπάθεια, τη δυναμική του έργου που επιτελούμε όλοι μαζί”

- Advertisement -

Βράβευση των νικητών των Δικτύων Agency και  Brokers της INTERAMERICAN

Από το 

1.100 και πλέον άτομα χειροκρότησαν θερμά τους νικητές των Δικτύων Agency και  Brokers της INTERAMERICAN στις 10 Μαρτίου, σε μια βραδιά εορταστική, γεμάτη ενθουσιασμό και παλμό αισιοδοξίας, κατά την οποία τα πάντα τόνιζαν τους λόγους που κάνουν την Εταιρεία ξεχωριστή. Όραμα μακράς πνοής, θετική-δημιουργική αντίληψη και δράση, πρωτοπορία – βήματα πιο μπροστά ακόμη και στο απαιτητικό πλαίσιο Solvency II όσον αφορά στο εσωτερικό μοντέλο, αναγνώριση αξίας και επιβράβευση, συνιστούν μια συμπαγή επιχειρηματική δύναμη, που εγγυάται με στοιχεία και δεδομένα την ασφάλεια των πελατών της και την ανάπτυξη των συνεργατών της στη γραμμή των πωλήσεων.

- Advertisement -

«Οι επιτυχίες σας είναι βραβείο για την Εταιρεία και αυτό το βραβείο, το ανταποδίδουμε σε εσάς με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση», τόνισε χαιρετίζοντας τις βραβεύσεις ο Γιώργος Κώτσαλος ο οποίος, συμπληρώνοντας δωδεκαετία στο τιμόνι της INTERAMERICAN, έχει συνδέσει την παρουσία του ως ηγέτη με μια νέα πορεία εκσυγχρονισμού και τολμηρών αλλαγών στον μεγάλο οργανισμό της, με νέους ορίζοντες. «Εργαζόμαστε, οργανωμένα – μεθοδικά – επαγγελματικά, για να ενδυναμώνουμε συνεχώς τη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Όμως, βάση γι’ αυτή την κατάκτηση είναι η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης: ανάμεσα στη διοίκηση και τους συνεργάτες. Σας εμπιστευόμαστε και μας εμπιστεύεστε», υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας.

«Δουλειά μας είναι να εξασφαλίζουμε ποιότητα και συνέχεια στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είναι μεγάλη ευθύνη και πρόκληση για εσάς σε μια περίοδο με πολλά ρήγματα -οικονομικά, ασφαλιστικά, κοινωνικά- και με τόση αβεβαιότητα και ανασφάλεια στο περιβάλλον, να μπορείτε να στήνετε «γέφυρες», να περνάτε τον κόσμο απέναντι καλύπτοντας τις μεγάλες ανάγκες στην ασφάλιση. Το κάνετε με εξαιρετική επιτυχία, δίνοντας αξία στους πελάτες σας, στην Εταιρεία και σε εσάς τους ίδιους», επεσήμανε ο κ. Κώτσαλος, συγχαίροντας θερμά όχι μόνο τους διακριθέντες και βραβευόμενους αλλά όλους τους ανθρώπους των πωλήσεων της INTERAMERICAN αφού, όπως είπε εμφαντικά καταλήγοντας, «κάθε προσωπική επιτυχία αντανακλά τη συλλογική προσπάθεια, τη δυναμική του έργου που επιτελούμε όλοι μαζί».

Ο Γιάννης Καντώρος, που εμπνευσμένα και με ενέργεια αστείρευτη ηγείται αυτής της προσπάθειας στις ασφαλιστικές εργασίες, περιόρισε τα πολλά που είχε να πει σε χαρακτηριστικούς αριθμούς που δηλώνουν το επίπεδο κορυφής και τις υψηλές ταχύτητες της INTERAMERICAN: το μέγεθος του πελατολογίου, των αποζημιώσεων, των περιστατικών με υποστήριξη άμεσης βοήθειας, τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα που έρχονται να αλλάξουν τα πράγματα στην ασφαλιστική αγορά, το ψηφιακό “οπλοστάσιο” που μπορεί να κάνει κάθε συνεργάτη πιο ανταγωνιστικό και παραγωγικό. Ο Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών υπογράμμισε τη συμπληρωματικότητα των Δικτύων στη διανομή, το εξελισσόμενο σχέδιο ανάπτυξης του Δικτύου Agency, τις προμήθειες που δείχνουν πώς η Εταιρεία ξέρει να ανταμείβει για το αποτέλεσμα, την κερδοφορία που δείχνει οικονομικό σφρίγος και προοπτική.

Οι βραβεύσεις που ακολούθησαν, έφεραν στο προσκήνιο όλους τους συντονιστές, unit managers, ασφαλιστικούς συμβούλους και νέους συνεργάτες του Δικτύου Agency που διακρίθηκαν κατά το 2015 σε όλους τους κλάδους δραστηριοτήτων, καθώς και τους διακριθέντες συνεργάτες του Δικτύου Brokers. Κορυφαία στιγμή των βραβεύσεων αποτέλεσε η απόδοση τιμής, με το βραβείο πολλαπλής αξίας «Αλέξανδρος Ταμπουράς», στον Κώστα Κουβελιώτη. Ο εμβληματικός συντονιστής συμπλήρωσε 47 χρόνια στην INTERAMERICAN, δημιουργώντας ένα υπόδειγμα επαγγελματικού ήθους, συνέπειας, αποτελεσματικότητας και συνδρομής σε κάθε συνάδελφο που χρειάστηκε υποστήριξη. Ξεχωριστό ήταν, επίσης, το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Συνεργατών – το μοναδικό στην ασφαλιστική αγορά για συνεργάτες πωλήσεων, όπως ταιριάζει άλλωστε στη μοναδικότητα της INTERAMERICAN σε στρατηγική, οργάνωση και εύρος πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας. Το βραβείο κατέκτησε το Γραφείο Πωλήσεων Ηρακλείου Κρήτης για τις κοινωνικές δραστηριότητες που ανέπτυξε πέρυσι.

Η βραδιά συνεχίστηκε με διασκέδαση που προσέφερε το καλλιτεχνικό σχήμα του «Διογένης Studio», με τους Αντώνη Ρέμο, Γλυκερία και Χρήστο Νικολόπουλο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ