Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΠολιτικήΥποψηφιότητα-βόμβα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία

Υποψηφιότητα-βόμβα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία

- Advertisement -

Ποιος είναι ο πρέσβης που φημολογείται ότι θα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό στη Μεσσηνία;
Ισχυρή υποψηφιότητα της ΝΔ στη Μεσσηνία


Στους κύκλους της Ν.Δ. κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό η φήμη ότι στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας θα υπάρχει μια υποψηφιότητα που σίγουρα το ισχυροποιεί.

Ωρα να την μάθουν και αυτοί οι οποίοι θα κληθούν να την επικροτήσουν, που είναι οι απλοί ψηφοφόροι.

- Advertisement -

Πρόκειται για τον πρέσβη Χρ. Παναγόπουλο, που πρόσφατα ολοκλήρωσε την καριέρα του στην πρεσβεία της Ουάσιγκτον αφού πέρασε από Αγκυρα, Λευκωσία και Βελιγράδι. Προσανατολίζεται λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, να πραγματοποιήσει την φιλοδοξία του, να μπει δηλαδή στην ενεργό πολιτική μέσω του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας. Μια θέση την οποία δεν θα είναι δύσκολο να καταλάβει, καθώς τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που αναζητεί νέα και άφθαρτα πρόσωπα- όσο και ο Αντώνης Σαμαράς -ως υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός- έχουν γνωρίσει τις δυνατότητές του από διάφορες συνεργασίες που είχαν στο παρελθόν.

Τους τελευταίους μήνες ο Χρ. Παναγόπουλος έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στη Μεσσηνία και γνωρίζει νέους φίλους, ενώ παράλληλα συναντιέται με τους παλιόφιλους από το σχολείο και το ΝΟΚ όπου διέπρεψε ως κολυμβητής και πολίστας.

Ουκ ολίγοι ήταν οι φίλοι που συνάντησε κατά το αποκριάτικο τριήμερο που βρέθηκε οικογενειακά στην Καλαμάτα. Και όπως μαθαίνουμε, δεν βρέθηκε ούτε ένας που να μην τον παρότρυνε να κατέβει υποψήφιος. Σίγουρα η υποψηφιότητα θα αποτελέσει θετικό γεγονός, ενώ η διπλοσταυρία δίνει την ευκαιρία στους ψηφοφόρους να συνδυάσουν τις πολιτικές τους υποχρεώσεις με την ποιοτική αναβάθμιση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης της Ν.Δ. στο νομό.

Πηγή

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ