Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕυρωπαϊκη ΈνωσηΣτρατηγός Επιτήδειος: Μην επιτρέψετε την εκμετάλλευση των νέων της Ευρώπης

Στρατηγός Επιτήδειος: Μην επιτρέψετε την εκμετάλλευση των νέων της Ευρώπης

- Advertisement -

Παρέμβαση του ευρωβουλευτή Στρατηγού Επιτήδειου για το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης


 
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.
 
Ακολουθεί η ομιλία:
 
Κύριε Πρόεδρε, η ιδέα της δημιουργίας Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης είναι θετική και φαίνεται να ικανοποιεί την επιθυμία των νέων να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, παράλληλα όμως, να αποκτήσουν και τις προϋποθέσεις εκείνες που θα τους επιτρέψουν να βρουν μια αξιοπρεπή εργασία στο μέλλον. Για να έχει, όμως, επιτυχία αυτή η πρωτοβουλία, πρέπει να στηρίζεται σε πραγματικό ενδιαφέρον για τους νέους. Όπως γνωρίζετε, σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα, που πλήττεται από τα μνημόνια, η ανεργία των νέων ανέργων ευρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.
 
Αυτή η δημιουργία του Σώματος Αλληλεγγύης είναι δεδομένο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των νέων. Το ενδιαφέρον αυτό, όμως, δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο εκμεταλλεύσεως. Πρέπει να δώσουμε στους νέους τη δυνατότητα να αποκτήσουν προσόντα που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα σταδιοδρομία τους και να μην αφήσουμε να γίνουν θύματα μιας απαιτήσεως για εξεύρεση εργαζομένων οι οποίοι θα εργάζονται με μισθούς πείνας, μόνο και μόνο επειδή έχουν ανάγκη να δουλέψουν.
 
Δείτε το βίντεο στη συνέχεια

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ