Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΚόσμοςΑνοικτή επίθεση Τραμπ εναντίον του δημάρχου του Λονδίνου

Ανοικτή επίθεση Τραμπ εναντίον του δημάρχου του Λονδίνου

- Advertisement -

Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικά ορθοί και να καταπιαστούμε με την ασφάλεια του λαού μας-Ανάβει φωτιές το μήνυμα του Προέδρου των ΗΠΑ εναντίον του μουσουλμάνου δημάρχου του Λονδίνου


Η πολιτική ορθότητα δεν εξασφαλίζει τίποτε έγραψε στο Twitter o αμερικανός πρόεδρος με αφορμή τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο ενώ στη συνέχεια επέκρινε έντονα τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν για τη δήλωσή του μετά την είδηση των επιθέσεων ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τον κόσμο να πάψει να είναι «πολιτικά ορθός» ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια, αφού τρεις δράστες οδήγησαν ένα βαν εναντίον πεζών και μαχαίρωσαν ανθρώπους στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν επτά και να τραυματίσουν τουλάχιστον 48.

Ο Σαντίκ Καν είπε χθες πως οι Βρετανοί δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας μια αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου μετά την επίθεση. Ο Καν εξελέγη δήμαρχος της πόλης το 2016 και έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος που ηγείται μιας μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας.

- Advertisement -

Νωρίτερα ο Τραμπ είχε προσφέρει στη Βρετανία τη βοήθεια των ΗΠΑ και είχε διαφημίσει την αμφιλεγόμενη ταξιδιωτική απαγόρευση που προσπαθεί να επιβάλει ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τους Αμερικανούς. «Παρατηρείτε ότι δεν έχουμε ντιμπέιτ για τα όπλα αυτή τη στιγμή; Και αυτό επειδή χρησιμοποίησαν μαχαίρα και ένα φορτηγό», συνέχισε ο Τραμπ.

ΑΠΕ-ΜΠΕReutersAFP

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ