Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΚόσμοςΓια Πρόεδρος των ΗΠΑ πάει ο Ζούκερμπεργκ;

Για Πρόεδρος των ΗΠΑ πάει ο Ζούκερμπεργκ;

- Advertisement -

Στα βήματα του Τραμπ ο Mr Facebook;


Φουντώνουν και πάλι τα σενάρια που θέλουν τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ να είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020. Αυτές τις μέρες, ο Ζούκεμπεργκ πραγματοποιεί παναμερικάνικη τουρνέ, με στόχο να επισκεφτεί και τις πιο μικρές πόλεις των Πολιτειών.
«Επισκέπτομαι μικρές πόλεις στην Αϊόβα. Μόλις σταμάτησα στο Γουίλτον, που έχει πληθυσμό 2,800 κατοίκων» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.
«Υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των ευκαιριών που προσφέρονται στις μεγάλες πόλεις και αυτών που προσφέρονται στις μικρές πόλεις. Φέτος, είδα πολλές μικρές πόλεις να το παλεύουν και άλλες, όπως το Γουίλτον, να καταφέρνουν να αναπτύσσονται», συνέχισε στην ανάρτησή του.
Ο νεαρός δισεκατομμυριούχος έχει ονομάσει την αμερικάνικη περιοδεία του, «A year of travel», και προκαλεί ερωτήματα ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιεί την περιοδεία. Ειδικά δε η Αϊόβα, αποτελεί πολιτεία-κλειδί για τους προεδρικούς υποψηφίους των ΗΠΑ.
Παράλληλα, ο Ζούκεμπεργκ κάνει στάσεις σε πόλεις που είχε επισκεφτεί και ο Ντόναλντ Τραμπ το 2016, με στόχο να κερδίσει τις εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο ο Ζούκερμπεργκ ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ένα κείμενο 5.700 λέξεων, στο οποίο ουσιαστικά ανέπτυσσε τις θέσεις του για το μέλλον.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ