Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕλληνισμός ΔιασποράςΗν. ΠολιτείεςΟ Σκαραμούτσι επιμένει: Δεν με έδιωξε ο Τραμπ αλλά ο Τζον Κέλι-Συνέντευξη...

Ο Σκαραμούτσι επιμένει: Δεν με έδιωξε ο Τραμπ αλλά ο Τζον Κέλι-Συνέντευξη στον Τζόρτζ Στεφανόπουλο

- Advertisement -

Σκαραμούτσι: Υπάρχει “βαθύ κράτος” στην Ουάσινγκτον που στοχεύει εναντίον του Προέδρου

Ο Άντονι Σκαραμούτσι στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, στρέφεται εναντίον του “πολιτικού κατεστημένου” της Ουάσινγκτον που αρνείται -κατά τον ίδιο- να συνταχθεί με τη στρατηγική και τις πολιτικές επιλογές του Τραμπ.

Ο Σκαραμούτσι απομακρύνθηκε μετά μια σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους, αλλά και του υπεύθυνου στρατηγού σχεδιασμού του προέδρου Τραμπ, Στίβ Μπάνον, με χυδαία φρασεολογία.

Ο ίδιος στη συνέντευξη του υποστηρίζει πως θεωρούσε πως ήταν κουβέντα “off the record” και πως δεν θα χρησιμοποιούσε αυτούς τους χαρακτηρισμούς σε επίσημη συνέντευξη. πάντως η λιτή ανακοίνωση του Λευκού Οίκου έκανε λόγο για “αποχώρηση” του  Άντονι Σκαραμούτσι ώστε να διευκολυνθεί ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι να συγκροτήσει την δική του ομάδα.

- Advertisement -

Μιλώντας στο ABC News και τον Τζόρτζ Στεφανόπουλο ο Άντονι Σκαραμούτσι επιχείρησε να δώσει τη δική του αφήγηση για τους λόγους που οδήγησαν στην καρατόμησή του έξι μόνο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Σκιαγραφώντας το προφίλ του ο Σκαραμούτσι επέμεινε ότι δεν είχε πρόβλημα με τον Ντόναλντ Τραμπ, δείχνοντας ως υπεύθυνο για την αποπομπή του το νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, στρατηγό Τζον Κέλι.

«Αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην Ουάσινγκτον είναι ότι ο πρόεδρος δεν εκπροσωπεί το πολιτικό κατεστημένο. Έτσι, κάποια άτομα, για τους δικούς τους λόγους, πήραν την απόφαση να τον διώξουν από τον Λευκό Οίκο. Νομίζω ότι υπάρχουν «στοιχεία» στην Ουάσινγκτον, ακόμα και στον Λευκό Οίκο, που δεν συμμερίζονται υποχρεωτικά τα ενδιαφέροντα ή τους σκοπούς του προέδρου»

είπε στο ABC News και στον Τζορτζ Στεφανόπουλος ο Σκαραμούτσι.

Όταν ρωτήθηκε σε ποιους αναφέρεται, είπε ότι έχει «ήδη αναφέρει κάποια ονόματα», εννοώντας πιθανόν τον Ράινς Πρίμπους και τον Μπάνον, και ότι η παρέμβασή του οδήγησε σε στρατηγικές αλλαγές στον Λευκό Οίκο.

Όπως είπε στον Τζορτζ Στεφανόπουλος ο Σκαραμούτσι, ήταν σίγουρος ότι η συνομιλία του με τη δημοσιογράφο που αποκάλυψε το θέμα, θα ήταν off the record.

Σύμφωνα με τον Σκαραμούτσι, ο Τραμπ θα έπρεπε να καταδικάσει με περισσότερη σαφήνεια τους υπεύθυνους των χθεσινών επεισοδίων μεταξύ ακροδεξιών και αντιφασιστών στην Αριζόνα, που προκάλεσαν τρεις θανάτους.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης

- Advertisement -

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ