Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΟδυσσέας Αθανασίου για το Ελληνικό : Μάλλον του χρόνου θα δείχνουμε εικόνες...

Οδυσσέας Αθανασίου για το Ελληνικό : Μάλλον του χρόνου θα δείχνουμε εικόνες εργασιών

- Advertisement -

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development  αναφέρθηκε στο ιστορικό της επένδυσης στο Ελληνικό, θυμίζοντας ότι το αεροδρόμιο έκλεισε το 2001, ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε το 2011 και το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο, ύψους 8 δισ. ευρώ δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2018.

Στα «μαθήματα» που όπως είπε εξήχθησαν από το project περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ανάγκη για διαφάνεια, φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, συνεργασία με τις κρατικές αρχές, τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και ισχυρή πολιτική βούληση σε όλο το φάσμα.

- Advertisement -

«Παλαιότερα δείχναμε εικόνες εγκατάλειψης του χώρου. Μάλλον του χρόνου θα δείχνουμε εικόνες εργασιών στο Ελληνικό», σημείωσε ο κ. Αθανασίου κατά την διάρκεια της ομιλίας του για τα διδάγματα από την αποκρατικοποίηση του Ελληνικού.

«Πολύ βασικό δίδαγμα είναι η πελατοκεντρικότητα. Να ακούς το τι θέλει ο άλλος. Eτσι γλυτώνεις χρόνο και δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεων», τόνισε ο επικεφαλής της Lamda Development.

Μιλώντας για τις προϋποθέσεις υλοποίησης τόσο μεγάλων έργων όσο το Ελληνικό ο κ. Αθανασίου υπογράμμισε πως πέρα από την πολιτική βούληση χρειάζεται ένας κεντρικός συντονισμός και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ