Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕιδήσειςΥπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά στο Περιστέρι

Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά στο Περιστέρι

- Advertisement -

Μετά από αρκετές ώρες και συνεχής αναζωπυρώσεις οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι, παρά τις συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Στο σημείο, το οποίο είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένο, επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Όπως ανέφερε το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής σε επικοινωνία με το Liberal, υπάρχουν ζημιές σε διπλανά σπίτια, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν εγκλωβισμένα άτομα στο χώρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκαν ολοσχερώς δύο δωμάτια ενός διαμερίσματος.

- Advertisement -

Νωρίτερα, για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν κάτοικοι κοντινών σπιτιών, ενώ σημειώνεται ότι τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσκόλεψαν τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στην αποθήκη, η οποία έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ενδείξεις τι μπορεί να προκάλεσε την πυρκαγιά, ενώ τα αίτια διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πως ξεκίνησε η πυρκαγιά, προέχει η πλήρης κατάσβεσή της», ανέφερε στον ΣΚΑΪ η Σταυρούλα Μαλίρη, εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος.

- Advertisement -

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ