Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΜ. Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας αντιλαμβάνεται τις διεθνείς επαφές του ως ένα...

Μ. Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας αντιλαμβάνεται τις διεθνείς επαφές του ως ένα μεγάλο παζάρι

- Advertisement -

 

Ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται τις διεθνείς επαφές του ως ένα μεγάλο παζάρι, δήλωσε η Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στους FΤ.

Το εισπράξαμε και στο ζήτημα του Σκοπιανού, τόνισε, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση έχει χαμηλή αποτελεσματικότητα στο προσφυγικό.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επανέλαβε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αλλάξει το νόμο για την απόδοση ασύλου.

- Advertisement -

Σε αυτή τη συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλύπτει ότι προτίθεται να αποδεχθεί στη σημερινή Ευρωπαϊκή Σύνοδο τη σύναψη διμερούς συμφωνίας με τη Γερμανία για την επαναπροώθηση από τη Γερμανία προς την Ελλάδα προσφύγων και μεταναστών που έχουν καταγραφεί πρώτη φορά στην Ελλάδα και που έχουν φτάσει με κάποιο τρόπο στη Γερμανία.

Ο αριθμός αυτών των περιπτώσεων κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες μέχρι 2.500-3.000 άτομα και ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως δεν θα είχε αντίρρηση για τέτοιες επιστροφές, δεδομένου ότι αφορά και άτομα που άφησαν πίσω στην Ελλάδα άλλα μέλη της οικογένειά τους και ανήλικα παιδιά.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ