Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΓεωργιάδης για τραγωδία στο Μάτι: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο Τσίπρας θα...

Γεωργιάδης για τραγωδία στο Μάτι: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο Τσίπρας θα είχε τελειώσει πολιτικά

- Advertisement -

«Έστησαν σόου πάνω στους νεκρούς, είναι αδύνατον να μην ήξερε», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Για κυβερνητικό «σόου» επάνω στους νεκρούς στο Μάτι κατηγόρησε το Μαξίμου και τον Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις νέες αποκαλύψεις ότι στην περιβόητη σύσκεψη-παρωδία της 23ης Ιουλίου υπήρχαν ήδη αναφορές για να νεκρούς αλλά αποκρύφτηκαν από τον ελληνικό λαό.

«Οποιοσδήποτε πολιτικός σε οποιαδήποτε άλλη χώρα είχε αποκαλυφθεί ότι ενώ είχαμε μια τέτοια τραγωδία στο Μάτι, έπαιζε θέατρο, θα είχε τελειώσει πολιτικά» τόνισε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης.

- Advertisement -

«Εστησαν σόου πάνω στους νεκρούς. Είναι αδύνατον να μην ήξερε για τους νεκρούς στο Μάτι ο κ. Τσίπρας… Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο θα είχαν παραιτηθεί» επανέλαβε, σχολιάζοντας την παρουσία του Πρωθυπουργού στη σύσκεψη στο Συντονιστικό όταν εμφανίστηκε να κάνει ανούσιες ερωτήσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεδίπλωσε όλες τις ευθύνες του κυβερνητικού στρατοπέδου:

«Η Δούρου δεν έχει πάει ακόμα στην περιοχή που κάηκε… Που είναι η αρμοδιότητά της, η περιφέρειά της» σχολίασε.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η ΝΔ δεν εκμεταλλεύθηκε πολιτικά το θέμα της φονικής πυρκαγιάς, παρά μόνο όταν βγήκε η κυβέρνηση βγήκε και είπε ότι «τα κάναμε όλα καλά».

«Είχαν πολιτικοποιήσει μέχρι και τους θανάτους από τα μαγκάλια, ανέβαινε ο κ. Τσίπρας και θέμα του ήταν οι 5.000, 6.000 και 7.000 αυτοκτονίες, έφτιαξαν μνημείο για τους δήθεν νεκρούς της ΕΡΤ και τώρα έχουμε 100 νεκρούς στις φωτιές και στις πλημμύρες της Μάνδρας και μας κατηγορούν για πολιτικοποίηση των πυρκαγιών αυτοί… που έφτιαξαν μνημείο για πλασματικούς νεκρούς», παρατήρησε.

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ