Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΣκόπια: Δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση Ζάεφ - Σπυράκη

Σκόπια: Δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση Ζάεφ – Σπυράκη

- Advertisement -

Ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση μεταξύ του Ζόραν Ζάεφ και της Μαρίας Σπυράκη ή οποιουδήποτε μέλους της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ, έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σε ερώτηση για το αν η συνάντηση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της πΓΔ της Μακεδονίας ήταν τυχαία ή συμφωνημένη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της πΓΔΜ Mile Bosnjakovski, απέφυγε να απαντήσει και δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του Ζόραν Ζάεφ και της Μαρίας Σπυράκη.

Συγκεκριμένα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης της πΓΔ της Μακεδονίας Mile Bosnjakovski δήλωσε «Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού Zoran Zaev με την κ. Μαρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ό Πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε (σ.σ. ο Πρωθυπουργός) και με αρκετούς Ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες».

- Advertisement -

Δείτε τη δήλωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ