Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕιδήσειςΟργισμένη αντίδραση Κοτζιά στο Twitter : Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του...

Οργισμένη αντίδραση Κοτζιά στο Twitter : Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου

- Advertisement -

Βαριές εκφράσεις και κατηγορίες από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προηγήθηκε με αναφορά στον ίδιο.

Ο κ. Κοτζιάς χαρακτηρίζει «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» τις αναφορές περί χρηματισμού του από τον Τζωρτζ Σόρρος, σε ανακοίνωση- απάντηση της ΝΔ στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και κάνει λόγο για «σφαίρες και σακούλες με αίματα» και για «απειλές-ύβρεις». Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία ανέφερε: «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

- Advertisement -

Η αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών στο Twitter:

«Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.Μετά τις σφαίρες και σακουλες με αίματα, αρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρεφονται εναντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ