Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕιδήσειςΞεκίνησε η μεγάλη πορεία Διαμαρτυρίας προς τις Πρέσπες και από τις Πρέσπες...

Ξεκίνησε η μεγάλη πορεία Διαμαρτυρίας προς τις Πρέσπες και από τις Πρέσπες προς την Αττική

- Advertisement -

Σήμερα το πρωί(06:00 τ.ω.) Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 ξεκίνησε από το Πεδίον του Άρεως η Μεγάλη Πορεία Διαμαρτυρίας προς τις Πρέσπες.

“πρόκειται για ιστορικό και πολιτικό πραξικόπημα” αν περάσει ως συμφωνία μεταξύ Ελλάδος κ Σκοπίων το κείμενο που συνυπέγραψαν Δημητρώφω και Κοτζιάς από το Ελληνικό Κοινοβούλιο!

“σήμερα ξεκινάμε την 7ημερο πορεία διαμαρτυρίας προς και από τις Πρέσπες. Θα θέλαμε με την συμμετοχή όλων των Ελλήνων να είναι, για τα ελληνικά δεδομένα η μεγαλύτερη πορεία από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Σε αυτό στοχεύουμε ο Έλληνας, ο κάθε  Έλληνας, θα δείξει με το ενδιαφέρον και την ενεργό συμμετοχή του το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Αποζητούμε με αυτή μας την ακτιβιστική ενέργεια να στείλουμε μια εικόνα προς τα διεθνή ΜΜΕ και ένα  ισχυρό καθαρό μήνυμα προς τους ισχυρούς της Ευρώπης και συγκεκριμένα την Γερμανία ότι και αν οι κυβερνήσεις παραδοθούν και γονατίσουν,  ο Έλληνας , ο κάθε Έλληνας δεν θα γονατίσει και δεν θα υποκύψει στα συμφέροντα! Η Μακεδονδία είναι Ελληνική ήταν Ελληνική και θα παραμείνει Ελληνική” δήλωσε αποκλειστικά στην Πρωινή ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας ιατρός Δρ. Ιωάννης Αθανασιάδης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του λίγο μετά το συλλαλητήριο των Αθηνών στην Πλατεία Συντάγματος.  το θέμα καταγράφουν στο σύνολο τους τα Ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ