Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήEnglishΈρχεται κύμα αντιδράσεων από τον απανταχού Ελληνισμό για την εξαπάτηση με την...

Έρχεται κύμα αντιδράσεων από τον απανταχού Ελληνισμό για την εξαπάτηση με την δήθεν ψήφο των αποδήμων

- Advertisement -

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ

Η ΠΡΩΙΝΗ  ξεκινά,  μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα,  για τον εμπαιγμό που επιχειρείται αναφορικά με το θέμα της λεγόμενης ψήφου των Ομογενών. Μια συζήτηση χωρίς τους άμεσα ενδιαφερόμενους που είναι οι Έλληνες της Γης.

Η ΠΡΩΙΝΗ ξεκινά την έρευνα της με την δημοσίευση όλων των  θέσεων και των  απόψεων με κάθε σύγχρονο  τρόπο, για την καταγραφή της κοινής γνώμης της Διασποράς των Ελλήνων της ΓΗς, αρχικώς των ΗΠΑ και εν συνεχεία και των άλλων περιοχών όπου ζουν και διαβιούν Έλληνες το Γένος. Επομένως στείλτε μας θέσεις απόψεις, και προτάσεις για το ζήτημα που αφορά κάθε Έλληνα σε όλα τα μήκη και πλάτη της ΓΗς.

Σε πρώτη φάση ξεκινούμε με την δημοσίευση συνεντεύξεων -που είναι και το πιο άμεσα και χειροπιαστό ρεπορτάζ καταγραφής της κοινής γνώμης που συλλέγουμε ανεξαρτήτως ιδιότητως, κοινωνικής θέσεως και τάξεως, μορφώσεως ή άλλων αποτρεπτικών κρητιρίων. Θα καταγραφούν όλες οι θέσεις και όλες οι απόψεις. Και ξεκινάμε με εκπροσώπους από την αριθμητικά μεγάλη κοινότητα των ΗΠΑ.  Ένας εκ των πρώτων φιλοξενούμενων μας ο πρώην Πρόεδρος της, πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων ΝΥ, κ. Γιώργο Γιωργόπουλο ακριβώς γιατί διαθέτει και μια ιδιότητα που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη οφείλει να λάβει υπόψη της.

- Advertisement -

Είναι ο γενικός γραμματέας της Νομαρχιακής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις ΗΠΑ. Καυστικός αλλά και με επικοδομητικό λόγο καταθέτει την δική του πρόταση. Ας δούμε και ακούσουμε -και καλά θα είναι να ακούσουν και στην κυβέρνηση όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί – τι ακριβώς είπε και τι αντιπρότεινε. Που διαφωνεί και που και αν συμφωνεί με κάτι από αυτά που προωθούνται στο σχετικό νομοσχέδιο

 

 

 

 

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ