Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΠολιτικήΣυνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν: Ίσως μια μέρα οι Έλληνες αναζητήσουν συμπόνια

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν: Ίσως μια μέρα οι Έλληνες αναζητήσουν συμπόνια

- Advertisement -

Να συμμορφωθούν με την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κάλεσε την Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στην προσφυγική κρίση στη Συρία.

«Καλούμε ειδικά την Ελλάδα αλλά και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες να αντιμετωπίσουν με σεβασμό τους πρόσφυγες που ήρθαν στα εδάφη τους, όπως ορίζει η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», είπε ο Ερντογάν σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του στην Αγκυρα, όπως μεταδίδει το Anadolu.

Μάλιστα έδειξε και φωτογραφία η οποία, όπως είπε, απεικονίζει τη βοήθεια στους Ελληνες που επέζησαν των ναζιστικών θηριωδιών και βρήκαν καταφύγιο στη Συρία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Ενα από αυτά τα αγοράκια ή κοριτσάκια από την Ελλάδα σε αυτή τη φωτογραφία ενδέχεται να είναι ο παππούς ή η γιαγιά του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν συντηρώντας τους προκλητικούς τόνους.

- Advertisement -

Πρόσθεσε δε ότι «ο Ελληνας που προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να μην δέχεται πρόσφυγες στη χώρα του δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι ίσως έρθει μια μέρα που θα βρεθεί εκείνος στη θέση να αναζητήσει συμπόνια».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ