Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΕλλάδαΝέος μεγάλος εθνικός διχασμός: Απαράδεκτες εικόνες! Τα περιστατικά πληθαίνουν & τα κρύβουν!

Νέος μεγάλος εθνικός διχασμός: Απαράδεκτες εικόνες! Τα περιστατικά πληθαίνουν & τα κρύβουν!

- Advertisement -

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.Ακόμα δεν έχει επέμβει εισαγγελέας ως όφειλε. Τα συστημικά ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα, περιφερειακά, τοπικά και πανελλαδικής εμβέλειας αποκρύπτουν (αποσιωπούν) δεκάδες περιστατικά που προσέρχονται σε μεγάλα νοσοκομεία, κέντρα υγείας και μονάδες κοινωνικής φροντίδας με:

-εγκαύματα στο πρόσωπο, γύρω από την περιοχή του στόματος, λόγω της αλόγιστης χρήσης μάσκας

-ελαφριές ή βαρύτερες επιμολύνσεις

- Advertisement -

-αύξηση των αναπνευστικών προβλημάτων σε χρόνια νοσήματα

-αλλεργικές εξάρσεις (ειδικά σε μικρές ηλικίες)

– καταγγελίες για χρηματισμό περιπτώσεων φυσικού θανάτου, άσχετο με τον COVID-19, όπου ζητείται από τις Διοικητικές Υπηρεσιών των υγειονομικών μονάδων να δηλωθεί ως θάνατος προερχόμενος από COVID και υπάρχει διαδικασία η οποία αναλαμβάνει τα έξοδα κηδείας (1000 ευρώ +έξοδα νοσηλείας 2000 ευρώ). Το συγκεκριμένο φαινόμενο παρουσιάζει έντονη έξαρση σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλα νοσοκομεία.

Τέλος, πληθαίνουν με γεωμετρική πρόοδο τα φαινόμενα έξαρσης κοινωνικής βίας, και αυτοματισμού, διχάζοντας την ελληνική κοινωνία και κατηγοριοποιώντας την σε “ψεκασμένους, συνομωσιολόγους  και βλαμμένους” από την μία πλευρά και από την άλλη στους “νομοταγείς”, “εκσυγχρονιστές” πολίτες.

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

Διαβάστε και αυτό:

Γ. Τράγκας: Ο Μητσοτάκης επιδιώκει με την πλύση εγκεφάλου και τον φόβο να μην έχει αντιδράσεις τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στη φαβελοποίηση της κοινωνίας, στον εργασιακό μεσαίωνα που έρχεται

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ