Όλες οι κατηγορίες:

Φανή Πεταλίδου
Ιδρύτρια της Πρωινής
΄Έτος Ίδρυσης 1977
ΑρχικήΑπόψειςΤο απαράδεκτο ελληνικό κράτος

Το απαράδεκτο ελληνικό κράτος

- Advertisement -

Προς τους Έλληνες Βουλευτές-.

Γράφει ο Δρ. Ευρυπίδης Μπίλλης

Κύριοι Βουλευτές,

·      Πρώτα σας υπενθυμίζω ότι η ρατσιστική ανταλλαγή πληθυσμών του 1923 έγινε με βάση τη Θρησκεία και όχι την εθνικότητα.

- Advertisement -

·      Σας υπενθυμίζω επίσης, πέραν των αφύσικων βλακωδών απαράδεκτων εθνομηδενιστικών απόψεων πολλών εξ υμών, ότι χαρακτηριστικά κάθε ένθους είναι,  το όμαιμον, το ομόθρησκο και το ομόγλωσσο.

·      Πριν συνεχιστεί η ανάλυση αυτή, υπενθυμίζω ότι ο Ερντογάν και η τουρκία γενικότερα, ελέγχουν  σήμερα μέσω της «τουρκικής» Γερμανίας (με την καθοριστική,  εκβιαστική τύπου τούρκικου  αλισβερίσι,  ψήφο των τούρκων της Γερμανίας ),  όχι μόνον την Γερμανία αλλά και όλην την ΕΕ. Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται θα πρέπει να αλλάξει επάγγελμα

·      Παρατηρώ για όποιον το αγνοεί, ότι σήμερα στην τουρκία υπάρχουν σύμφωνα με απόλυτα στοιχεία άνω των 20.000.000 βίαια εξισλαμισθέντες παλιά  Έλληνες, κρυπτοχριστιανοί. Που διατηρούν το όμαιμον και μυστικά και φανατικά το ομόθρησκο.

·      Η Τουρκία όμως ως γνωστόν, με αυστηρούς νόμους και τρομοκρατία,  στέρησε από πολλούς  Έλληνες μουσουλμάνους Κρυπτοχριστιανούς,  το ομόγλωσσο. Που σίγουρα οι Έλληνες αυτοί διακαώς το επιζητούν.

·      Πλην όμως το γνωστό Ελληνικό μας κράτος, περισσότερο «τούρκικο»  όσον αφορά τους Έλληνες αυτούς, ή απιθάνως δειλό, δεν ασχολείται καν να τους δώσει τη δυνατότητα να μάθουν Ελληνικά.

·      Να μάθουν Ελληνικά, με μία διαδικτυακή τουλάχιστον μέθοδο εκμάθησης της Ελληνικής από την τουρκική. Και συνεχούς διαφήμισης της στα τουρκικά ΜΜΕ.

- Advertisement -

·      Αν αυτό γίνει  με έκπληξη θα δουν  οι γνωστοί  άσχετοι  να δημιουργείται στην τουρκία ένας Ελληνικός πληθυσμός, πολύ περισσότερο ίσως Ελληνικός,    αριθμού πέραν των 20.000.000.

·      Το τι αυτό σημαίνει για τον Ελληνισμό μόνον βλάκες ή παγκοσμιοποιημένοι εθνομηδενιστές δεν το αντιλαμβάνονται. Όπως το αντιλαμβάνονταν ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος εισπράττων τότε τον χλεύη ηλιθίων και προδοτών.

·      Και όπως το γνώρισα και προσωπικά με τις εκατοντάδες «τούρκους» Καθηγητές που μετείχαν σε διεθνές συνέδριο (το ComCon).  Που οργάνωνε παλιά ο γράφων κάθε δύο χρόνια  με το πανεπιστήμιο UCLA και με επικεφαλής τον αείμνηστο μοναδικό επιστήμονα του και εξαίρετο άνθρωπο, τον Ινδοαμερικανό A.V. Balakrishnan

·      Πράγμα επίσης που το αντιλαμβάνονται και το δείχνουν με την εκτίμηση τους στον Οικουμενικό Πατριάρχη, Τούρκοι πολιτικοί, Ελληνικής ή όχι καταγωγής.

·      Οργανώστε λοιπόν άμεσα και διαφημίστε την στην τουρκία, στο πλαίσιο και  των « καλών σχέσεων» με την γείτονα, την διαδικτυακή αυτήν μέθοδο εκμάθησης της Ελληνικής από την τουρκική.

·      Δείτε επιτέλους μακριά και πέραν από την μύτη σας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω να μου επιτραπεί να παρατηρήσω ότι.

·       Η μετατροπή από Μουσείο σε τέμενος πρώτα της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντος και πρόσφατα της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως

·       Δεν είχε βασικό σκοπό την προσβολή του Ελληνισμού ή την έξαρση του ισλαμισμού του σουλτάνου.

·       Αποτελούσε σαφώς κατά τη γνώμη μου, ενέργεια που είχε να κάνει με τους Κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας.

·       Στους οποίους ο σουλτάνος θέλησε να δείξει ότι μάταια ελπίζουν ……

Υ.Γ. Αναμένεται επιτέλους  κάποιος ή κάποιοι να  δώσουν στους ίσως καλυτέρους αυτούς Έλληνες,  τη δυνατότητα να μάθουν Ελληνικά.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ